Германия блокира забраната за внос на руски въглища

Вносът на въглища ще бъде намален наполовина "през следващите седмици"

Обратно в новината

Коментари - Германия блокира забраната за внос на руски въглища | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дocтaвĸитe нa пeтpoл oт Pycия зa CAЩ пpeз изминaлaтa ceдмицa ca ce yвeличили c 43%, дo 100 000 бapeлa нa дeнoнoщиe. Toвa e зaявил зaмecтниĸ-ceĸpeтapят нa Cъвeтa зa cигypнocт нa Pycĸaтa фeдepaция Mиxaил Πoпoв, цитиpaн oт pycĸи мeдии, пише dir.bg. "CAЩ пpинyдиxa eвpoпeйцитe дa нaлoжaт caнĸции cпpямo Pycия, дoĸaтo caмитe тe нe caмo пpoдължaвaт дa внacят пeтpoл oт Pycия, нo и пpeз изминaлaтa ceдмицa yвeличиxa дocтaвĸитe нa "чepнo злaтo" c 43% дo 100 000 бapeлa нa дeнoнoщиe. Ocвeн тoвa, Baшингтoн paзpeши нa cвoитe ĸoмпaнии дa внacят минepaлни тopoвe oт Pycия, пpизнaвaйĸи ги зa cтoĸи oт пъpвa нeoбxoдимocт", oтбeлязвa Πoпoв. Копирано от standartnews.com

Ако Германия успее да се откачи от САЩ ... Еех, мечти ...

Всичко което внасяме от Русия да не се зебранява . Видя се че Америка не си спазва обещанията

Да се не лъжеме: Става въпрос за донбаски кюмур. Този, който русия така любезно узурпира през 2007 година,

Ами кюмура е ,като парите-не мирише.

2007 :) Мухаааааааа

някой икономически корифей от козяшкия университет да обясни колко са тъпи германците,че има една камара алтернативи на руските енергоносители и суровини,но те не са се сетили за тях,за разлика от него;)

Явно ще отварят нанови закритите си въглещтни мини в Рурската област! малко ще е по-мръсно , но пък не са от Раша Фидераша.

Кои са участниците в "...клуба на цивилизованите нации..." ?... И какво от това?

Това са демократични ценности - УБЕР и УНТЕР човеци

Европейските държави трябва най после да разберат стратегията на Англия и САЩ .

Студеноооооо!

Това е все едно да кажа, няма да купувам водата от "Софийска вода", ще я купувам от Бай Марин от Слатина... ще е на двойна цена, но ще съм независим... а от къде купува Бай Марин водата, ба ли го... ще се правя на сляп... Европейски кретени!

Плоско мислене. Виж го така, на Бай Марин авоарите нямат да бъдат блокирани ;-) Разбираш ли? Кво става...директно като се купува от Русип, може и директно да се сложат санкции върху Русия или в твоят пример на Софийска Вода. Но ако минава през посредник, тогава няма как да наложиш санкции на Софийска вода/Русия...ще трябва да наложиш санкции на Бай Марин. А политически, а много по лесно да не наложиш санкции на Бай Марин от колкото на Русия/Софийска Вода. Реално, Русия и Софийска Вода са даже по добре от преди защото сега Бай Марин е по средата и санкции няма да има. Минуса е че Бай Марин ще взима, примерно, 5% комисиона за идеята :-)

За един минус ама за бай Мартин си е чист плюс. Сега въпроса е кой е бай Мартин? Щото за поляците дето са "независим" от Русия, бай Мартин го играе Германия и щатите.