Германски екоактивисти протестират срещу доставки на газ от Катар

Проучване на Грийнпийс показва, че Германия ще плаща повече за руските енергийни доставчици през тази година

Обратно в новината

Коментари - Германски екоактивисти протестират срещу доставки на газ от Катар | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тези екотерористи докога ще им се обръща внимание!?

С пръсти и готово преминаваме. Тези хора как си я представят тази работа. Кой ще им плаща за дивотиите когато индустрията в Германия стане неконкурентноспособна

Време е Киро да си ходи!!!Голям глупендьр харвардски се оказа и предател!Какь бьлгарин е този бе даже историята не знае!!!?

И ние ще духаме супата, но ние сме богати, не като германците! Наш кирчо нехае. Важно е да се хареса на краварите! ОТВРАТ!

Дали са били германски "екоактивиссти' или обикновенни руски нископлатени недъгави радиоактивисти?

Катарски ли руски ли газ, в крайна сметка Путин току що е подписал указ за спиране на всякакви енергийни и други суровини към недружествени страни.!!!

Ей, не се спряха тия зелени гейове!...

Видеото, в което един от войниците на въоръжените сили на Украйна гневно се обръща към Зеленски и обкръжението му, стана вирусно в мрежата. Боецът обвинява властите в Киев в кражба на хуманитарна помощ, докато той и другарите му се бият в собствените си коли от 90-те години. „Нашите войници молят за помощ, нямат бронежилетки и са принудени да използват колите си на фронта, докато хуманитарната помощ се краде и доставените оръжия се препродават... Седиш си там на ул. Банкова и изобщо не знаеш настроението на хората. Да знаеш, момчетата ще ви разкъсат като Тузик гумена грейка “, заплашва той с юмрук ръководството на Бандеристан.

Тия "зелените " десетилетия ползват руски газ ! Това е стока- има продавач , има купувач ! Какво толкова се дърлят?? Щом цената устройва двете страни, има сделка !!

Няма лошо ...

Още преди 2 месеца Катар им каза, че нямат газ за тях. Просто нямат достатъчно. Ама тия си реват.

ㅤ

Я да ги питам аз тези "екоактивисти" колко вредни вещества са изхвърлени в атмосферата при производството на обувките, които носят; на дрехите, които са облекли; на телефоните, с които снимат и по цял ден чатят за глупости; на жилищата и мебелите, в/с които живеят? Като почнат да ходят облечени в листа и да живеят в пещерите, тогава ще ги взема насериозно!

Слаби и постни?! Путин от 9 години води война в Сирия с единствената цел да не може да бъде построен газопровод от Катар до ЕС!

A фащ с в Ирак за да го строят ? От къде изпълзявате толкова малоумни ?

Тука яко шъ съ краде със зелени мантри и заклинания. Зеленото е пълен икономически провал, ако не се ко-подпомага от конвенционални енергийни източници и изнесени производства в третия свят. А те са изцяло на изкопаеми източници на енергия. Енергетично неутрална Германия значи , че някой друг на тази, същата планета ще помпа яко замърсяване, но продукта ще го консумират германците и ще вият от възторг колко са зелени.

Германия сама си е виновна, навремето Шрьодер и Путин се кодошеха по партитата и тъпите немци паднаха в газовия капан. Шрьодер е човек на Путин ако сте забелязали.

Май беше в борда на Газпром или некой друг гигант.

Що бе! По добре давайте пари на терористите от колкото на руснаците! Техният газ ще е “бомба”!

Те терористите СА руснаците

Болни мозъци. Като се откажат от изкопаемите горива нищо няма да се промени. Не човек определя климата.

Ще се промени това,че Германия ще си скапе икономиката за радост на англосаксите

Зелените в Германия са едни от най-законспирираните рашисти. Заради тях немците се отказаха от ядрената енергия и се превключват на руски газ. Тъпо откъдето и да го погледнеш. Сега катарския газ е лош. Да ходят на студено и да не се къпят.

Откога ''зелените'' протестират че нещо е по-скъпо, а не че не е екологично ?! Аман от путински мини ! Като куче в Южния парк ги е нацвъкал навсякъде !

от катар им казаха,че гАз няма, па те щели да купуват.. ббаахаха

Германски екоактивисти протестират срещу доставки на газ от Катар ---- както не веднъж е казвано - "ултра левите и "зелените" в европа са "храсталаци" с ултра дясната националистическа- фашистка консерва в бункера и обратно - истинските "родолюбци" и демократи в европа са пълна контра на бункера ! което е логично - два еднакви полюса на магнита се отблъскват! от което следва извода, че тези "родолюбци" "на запад", които подкрепят бункера, дефкто не са платени високоговорители на джуджето!

Да ама не ултралевите и западна европа и САЩ са най-големите поддръжници на конфликта с Русия

Айнщайн пак ще се окаже прав за 4тата световна, че ще се води с томахавки.

А Грета как е , че нещо отдавна не е писано за нея ?

На Гретето и поникнаха космета по _тката.

Путин здраво си е напазарувал слуги в Европа. Сега ги кара да го защищават

Как ще си ги е напазарил в богатата некоромпирана Европа

Мухльо, всичко се купува с много пари.

НекорОмпирана ?Абе ,руски трол неграмотен от кой катун те извадиха?Нещо копейките свършват май?

Русия няма приятели. Тя има врагове и лакеи - казал го е Солженицин.

Още не са затвори всичките АЕЦ. Да спрат консервирането и да отварят вече затворените.

Бахаха