17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а белите кога?

аз съм тотално във шок и потрес от това глобално затопляне и въздействието му върху тигровите, лъвовите, кокошите и пернатите акули. Чета тука, чеша се по главата и се чудя да плача ли или да се напия. Първо ми се казва че акулите навлизат все по на север. После изведнъж ми се сервира добрата новина че те още не стигали до САЩ и Англия защото били топлолюбиви. Сега, до колкото съм чел като чукча, знам че САЩ се простират от около 25 градуса до около 48 северна ширина. както и да го гледам, всичко си влиза като климата например в Испания която е от 36 до 43 градуса северна ширина. И пак се чудя, защо аджеба акулите а не стигат до САЩ (или по-правило е да кажем до БРЕГОВЕТЕ на САЩ) след като това си напълно топла вода за тези ширини. Къде очакват да стоят акулите? Или заглавието изглежда много по ефектно "АКУЛИТЕ ОЩЕ НЕ ДОСТИГАТ САЩ". Просто си представям как огромни пълчища акули навлизат с САЩ, Прегазват Тексас, Аризона я преминават за закуска, и през калифорния достигат Канзас и Айова като накрая изяждат всичко до Чикаго. и то само по вина на глобалното затопляне, което е позволило да достигнат северния полюс.

Чудиш се я, щото още не си достигнал нивото на редакторите в Дир!!! Тая акула на снимката си е баш тигрова, ама само в главите на невежите драскачи!!!

Снимката е на бяла акула. Лесно се различават по носа. Тигровата има плосък нос, а не остър, събран в една точка, като бялата акла.

След като има тигрова акула, си има ли акулов тигър?

Дир за пореден път се излагате, трябва да имате Редактори на редакторите. Тези снимки са на бяла акула.

Нека бъдем "позитивни европейци" и да признаем напредъка на редакторите на ДИР-ниците- поне снимката е на акула, а не на попова лъжичка!

Акулите са в океаните много преди Цивилизацията ни. Преживели са безброй затопляния и ледникови Епохи. Не ги мислете...

Това е тигрова акула полу-албинос.

Да не са се свършили снимките на триговите акули?

Това е точно тигрова акула, ограмоти се малко.

Знаеш ли колко хора и изследователи живеят в заблуда, изучават ги и ги следят с години, снимат филми и си мислят, че това е Great white shark? Сега, благодарение на Вас, ще прогледнат. Е верно, може да последват масови самоубийства, като разбереш, че 40 години си снимал акула като голяма бяла, а тя се окаже тигрова, но...