Глобалното затопляне ще достигне 1,5°C в близко бъдеще, съобщават от ООН

Повече от 3 млрд. души вече живеят в райони, които са "силно уязвими" към климатичните промени, а много медии съобщават за доклада

Обратно в новината

Коментари - Глобалното затопляне ще достигне 1,5°C в близко бъдеще, съобщават от ООН | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тогава да връщат таксите за въглероден отпечатък. Взимат парите с нищо

В глобалното затопляне имат най индустриализираните държави. САЩ, Китай, Германия, Япония, ю. Корея и Т. Н. Не е нужно да плащаме за техните грехове.

Няма лошо , но цените на парното не вярвам да паднат. Няма лош за българия имам предвид. Иначе доста население по света ще се чуди къде да се пресели.

Умре коньо

Ха-ха, а един мармот завива шоколад. Никой нормален и трезво мислещ човек няма как да се хване на тези измислици.

В доклада се казва, че затопляне с 1,5C над прединдустриалните температури е по-вероятно да се случи, отколкото не - то ест не е 50/50 а е по-скоро 45/55. Също прединдустриалните температури - тези преди 200 години? Когато не сте пъхали хората в големи бетонни градове с климатици? "Учените казват, че финансирането трябва да се увеличи "многократно", за да се постигнат целите в областта на климата и да се защитят общностите, които са непропорционално засегнати от глобалното затопляне" - дойдоха си на думата.

_stankow

И какво, лошо ли ще ни бъде ? Я каква прекрасна зима си изкарахме. И спестихме хиляди левове на семейство. Европа благодарение на това и оцеля, иначе с тези цени за газа ...

Ми, аграрните пояси ще се преместят на север, унищожавайки около 500 млн хектара земеделска земя до 2050 ама сега и по-рано се очертава.

Те нали паднаха, но за нас останаха

2 хектара демек 20 декара са нужни за изхранване на 1 крава.

ООН като ги видя да закрият военнопромишления комплекс в световен мащаб, тогава мога и да им се вържа на затоплянето

Си заврете доклада в гъза. Климата се променя както много преди ние да се появим на земята.

Бал съм му мамата и на климата.Да плачат богатите.

Оставете природата и хората на мира бе алчни изроди.

С КЛИМАТИЧНИТЕ ОРЪЖИЯ, ЗА КОИТО ООН УСЛУЖЛИВО МЪЛЧИ, ЩЕ СЕ ЗАТОПЛИ И С 5 ГРАДУСА! ООН С НЕГОВАТА "АДЖЕНДА 2030", ВИ Е ПОДГОТВИЛО НОВИ КЛИМАТИЧНИ И ВСЯКАКВИ ИЗНЕНАДИ!

как са го измерили тоя градус бе, а как са сигурни че не 0,89 градуса показването ми точно градус и половина

е и?!? Последно ледников период ли ще има или глобално затопляне? Защо променихте названието на "климатични промени"? :-)

Надрусах гащите. Кога Китай ще намали емисиите. Всека седмица пускат по една нова централа на въглища.

Те емисиите нямат никаков значение. Въглеродният диоксид не е замърсяващ газ. :-) За тях са важни парите и властта, които ще получат при "преструктурирането" на укономиката към "зелена".