Глобалното затопляне способства за размножаването на скакалците

Първата вълна от вредители е унищожила 70 000 хектара земеделска земя в Сомалия и Етиопия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

grainis

Нашествие на нагли, татуирани, необразовани, неграмотни и кухоглави ЛУМПЕНИ, и на жълтите павета, и в медиите, и в мрежите, и навсякъде. 2 000 лумпена се опитват да диктуват нещо на 2 000 000 софиянци и 7 млн. българи. Нямало глобално затопляне. Е как тогава Архипелагът Кирибати например изчезва ? Обширните му плажове са вече под водата. Жителите на островите са в паника, държавата им ( която е само 1м над морското равнище) изчезва, ООН им търси място по света където да ги евакуира . Във Флорида наводненията и морската вода в мазетата са вече перманентно явление, цените на имотите на първа линия падат драстично, високите мачти на яхтите вече не могат да минават под някои от мостовете. Огромни ледници в Алпите, Нова Зеландия, Андите, и по целия свят просто изчезнаха . Сега за скакалците. Скакалците и други насекоми, ларви, личинки и др., са ДЕЛИКАТЕСНА част от кухнята на два милиарда души. В България вече има ФЕРМА за интензивно отглеждане на ЩУРЦИ , в с. Българово, Бургаско. Там се отглеждат над 500 хиляди щуреца. Щурците съдържат същото количество ПРОТЕИН както и ТЕЛЕШКОТО месо. Обаче щурците консумират ШЕСТ пъти по-малко храна, 200 пъти по-малко ВОДА, нуждаят се от 1000 пъти по-малко земна площ и отделят 2500 пъти по-малко вредни ГАЗОВЕ - Метан, СО2, Сероводород и др. на килограм живо тегло, в сравнение с говедата. 40% от говедото срещу 80% от Щуреца се ползват за храна. Освен протеин, месото на щуреца съдържа уникална комбинация от извънредно полезните Омега-3 мастни киселини. Фино смляното БРАШНО от препечен щурец е извънредно ВКУСНО, с извънредно ниско съдържание на холестерол, и може да се ползва като базова суровина или в смеси за производство на редица вкусни храни имитиращи месо, сирена, тестени изделия, на извънредно ниска себестойност. Отглеждането на щурци и други насекоми на РАФТОВЕ / СТЕЛАЖИ, в Хиперинтензивни Вертикални Многоетажни Ферми може да предложи добив на хиляди тонове вкусна и богата на протеини и др. храна и може да бъде решение на проблема с глада в много райони по света.

В България първата вълна от вредители беше отприщена на 9 септ. 1944, на 10 ноември 1989 - втората, а с идването на ГЕРБ на власт - третата!

grainis

Първата вълна остави България с пет фалита и без пукната стотинка в хазната, а третата вълна - ГЕРБ, докара България до рекордните за цялата ни 1339-годишна история 120 млрд БВП, 55 млрд Експорт - за пръв път АКТИВНО САЛДО с Германия и САЩ, 44 млрд Бюджет , 70 млрд Депозити, 50 млрд Резерв, 58 млрд Фондове - новината от ЕС от вчера, с активното лично съдействие на Бойко Борисов ( в същото време Мунчо Маймунчев мастурбира и си играе с дронове ), ТРИ НОВИ МАГИСТРАЛИ ЕДНОВРЕМЕННО, всеки ден нов завод, фабрика, инфраструктура, цели промишлени зони и жилищни квартали никнат за месеци, тълпи и навалици по границите от богати и щастливи българи. България НИКОГА през цялата си история не е била по-богата, успешна и просперираща, и НИКОГА не е имала по-успешен, високоефективен и уважаван по света държавен лидер, в лицето на Бойко. Мунчо е уважаван единствено от чистачката на кенефи в Президентството, щото е глуха и не го чува какви глупости плещи по цял ден.

Наскоро имаше една статия за Арктика, как се затопляла 3 пути по-бързо от останалата част на Земята. Та там се бяха изпуснали, че за последните 30 години, средните температури са нарастнали с 0,6 /нула цяло и шест/ градуса. Това е едно голямо НИЩО! Съвсем нормалниколебания. Да не говорим, че не вярвам дори на тези данни, защото бяха ги изловили "климатолозите" как нарочно "изглаждат" данните, за да нагласят резултата.

Вижда се, че не сте ходили в Арктика. Иначе нямаше да пишете подобни глупости...

Защото местата със скакалци съвпадат с места, където хората имат най-нисък коефициент на интелигентност?

И трудолюбие!

Ъхъ, то още в библейски времена е имало такива бичове ... ама те хората вече са толкова изглупели, че нищо не знаят.

То и ние си имаме едни вредители в НС.

Гнусна манипулация насочена към невежите и не информирани индивиди на земното население ! Капчица морал да имаха тези хора нямаше да говорят такива лъжи! Да това е лъжа! Казваш само една част от информацията върху която акцентираш, а скриваш основната информация/в случая ,че масовите нашествия на скакалци са от памтивека/ . Долно и нагло!

Защо не четете историята.. прегледайте какво се е случило в USA 1874 .. Рояк от 510,000 km2 ..т.е 80+ процента от територията на България. Тогава пак ли е било глобалното затопляне ???

Нещо ти куцат науките. Прочети внимателно какво пишеш, за да не ти се смеят!

PEYTSCH

И в София се появиха...на жълтите павета.

заселете 2ма гладни и жадни китаеца и ще изедат сичко що скача и лети

Селскостопанския самолет с два бидона вътре с Нуреле и всичко ще е ОК на сутринта.

Поредния ПР на въглеродните квоти. Нашествия на скакалци се наблюдават от хиляди години по целия свят.

Ако се зачетете в оф. документ от срещата на ЕС тия дни, ще прочетете, че готвят нови квоти и нови данъци. Гейберските кухоглавци, обаче, кълват на няк`ви 29 млрд., които онова кухо и гнусно нищо уж било договорило.

Ъхъ, и един мармот завива шоколада със станиол.