Глобалното затопляне заплашва руския нефтодобив

Според западни анализатори, това била причината Русия да подпише преди дни парижкото споразумение за климата

Обратно в новината

Коментари - Глобалното затопляне заплашва руския нефтодобив | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това сега са докатки или анализатора си е изсмукал от пръсти тази информация....и с какво глобалното затопляне ще намали добива на петрол....да не би арабите да го добиват при по-студени условия....

Няма особено значение причината, поради която Русия се е присъединила към Парижкото споразумение за климата, а факта на присъединяване. Климатичните промени се отразяват на здравето на всички хора. Затруднено дишане, алергии, нови заболявания от увеличаване на вредното УВ лъчение, войни за ресурси са малка част от ясните последици. Експертите нека си чешат езиците.. Експерти, експерти - колко да са експерти след като не задават въпроса кога най-големия замърсител, САЩ, ще се присъедини към световните усилия за предотвратяване на тежките последици от изменението на климата...

Най-голямият замърсител е Китай.

Руснаците си правят сметка да използват целогодишно Северният морски път... а "експертите" твърдят че Медведев взема мерки това да не се случи;)

Глобално затопляне = повече плажове ! Иееее едвам ме навихте ;)

Що за дивотия? Сградите в Сибири крайния север са на пилоти. Те носят за сметка на триенето на околните страни. През лятото температурите се вдигат до +40 градуса и слънцегреенето е 22 часа. Така че си заврете експертите на едно място. Когато нещо не разбирате просто не пишете защото се излагате.

Важното е да се пише за Русия! Да заработват!

Как са пропуснали експертит тебе да питат? Глупави хора.

Гоше, а поне и диспечери няма ли там? То пилоти, пилоти, ама поне и малко наземен персонал да беше пуснал, че да има кой да чисти тоалетните. :)) Викаш целия Мурманск е на пилони? Иначе, един пилон, който е в блато и един който е в пясък, дали имат едино и също триене? Дали пък сега триенето няма да намалее и да вземат да потънат? :) Пробвай да прекарш един нож през меко масло и един през твърдо масло и ми кажи, че е едно и също. :)

Е, това вече ще е краят на Русия и русофилите.