17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повече от 20 години не е имало толкова лош сезон край морето.който всъщност започна след 23 юни.Рядко минава ден без дъжд,което докара рояци от мушици и комари.И все пак в такова време край морето си е по-добре,отколкото в планината.Защото можеш във всеки един момент да си на плажа,да се къпеш,разхождаш,плуваш,караш сърф ,независимо дали има слънце или не.А в планината само седиш на сухо,ядеш,четеш,спиш -скука! За жалост и целият август ще е дъждовен.

Навсякъде си има лято още от април,само в София явно няма и пада един рев,един сополи,една досада. БГне е София ,и като си вземето отпуска не я карайте в СФ като ви е студено.

нямам идея за другите градове, но в София тази година времето е идеално. Климатиците ги спряхме още Април, после ги пуснахме няколко дни в началото на Юли ... със сигурност чифутите от монополите се чудят как да ни съдерат кожите, защото няма извинение нито за ток (охлаждане/отопление) нито за вода (поливане/миене). Ще измислят начин, сигурен съм - вече почти 30 години го доказват без пропуск!

Да ти пикам на лятото....

Дедо няма да яде жито за зимоманите с тези температури :)