Грета Тунберг влезе в словесен сблъсък и с китайските държавни медии

След критиките срещу Доналд Тръмп и Борис Джонсън, еколожката си хареса още "по-тлъста" мишена

Обратно в новината

Коментари - Грета Тунберг влезе в словесен сблъсък и с китайските държавни медии | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На недоклатено идиотче, сър!

Трябва да се заплоди възможно най-бързо

Toва е ньиътина е изчадие адово. Някой каза невинно лице.Извинявай, но аз виждам лице на малоумник,като се има пред вид це не се учи, няма и как да се промени към по-добро

емисиите на Запад падали, а в Китай растели. Ами тогава Западът да вземе сам да си произвежда всичко, а не да го купува евтино от Китай, и да видим дали ще падат емисиите... Май няма да падат! Това девойче-дебилче е тъпо като слонски задник

Тази млада дама няма ли да започне по- редовен пол*в живот, та да й се наместят чакрите и кришните?

Та как да я стреснат? Нали трябва акъл и образувание да знае с кого се заяжда....

Тая е г-жица Никоя! Зад нея стоят други хора,тя е само лъжливото невинно лице... Тези,които стоят зад Грета не мислят доброто на човечеството...

Да купи 2 тапи, една за вулкана Етна и една да си запуши задника..

Китай е с население около милиард и триста милиона. В една пръдня съдържанието на въглероден диоксид е 9 процента, а всяко човешко същество изпърдява на ден около един литър в който следователно има обем 9 кубични см въглероден двуокис. Като се умножи по една милиард и 300 милиона се получава нещо страшно. Грета да предотврати пръдните.

Тая иска да надмине тарикатите от Гринпис които баламосват, изнудват и смучат пари от всякъде от където могат .

Мине не мине и това истерично девойче пак се скара на някой. Не че не трябва да пазим природата, ама тази досадна и нахална госпожичка постига обратен ефект. Винаги като и видя самодоволната мутра, и ми се приисква да исзкубна някоя фиданка. Така де много е досадно това.......

Тази овехтя и сега се чуди с кого да се заяде за да и обърнат внимание. Това е нормално поведение на дете което не може да привлече внимвнието което му е нужно. Гадно но факт. Дано не стане наркоманка.

Горкото дете! Сбъркано отвсякъде!

Тая няма ли кой да я опраши и да си седне след това на разпрания задник.

Всички луди си мислят, че другите са луди, а те са нормални! Разбирате ли си диагнозата?

Тая лудата се беше скрила за известно време….

Не се закачай с китайците, не оставят следи;)

Най-големия грях на хората, които подбутват това дете е, че унищожиха детството му! Господ ще ги накаже, но и нас, като безугледни консуматори!

Това дете се бори за да няма следващ Чернобил, и др. подобни, знаете ли колко детства погуби Чернобил? Гледали ли сте Ерин Брокович, по истински случей е, а вероятно имате поне един познат или роднина пострадал от свинщини.

Така де - трябва да се пазим да няма нов Чернобил , но да извърляме водата от Фукушима в океана - е даже здравословно .

Китайците за едно са прави - 90% от продукцията, която те бълват, е за същия този Запад. Тъпунгерг не си дава сметка, че всеки предмет от бита ѝ, както и на всеки "западен" гражданин, съдържа компоненти, или дори е изцяло сглобен / произведен в Китай. Китай работи за Запада (основно). Ако те престанат да купуват като невидели, производството в Китай ще се свие.

Ристо Джетдъра ще я докара тука за изборите да хвърля домати по улиците.

Какви словесни сблъсъци?! Тръмп дори не я погледна, когато тя се опита да си каже репликите на отдалечаващият му се гръб, а това което споменавате в в статията е саркастична перифраза на заядливите и изказвания... нали се сещате- никой не обича критикарите и празнодумците, особено когато са се събрали в едно;)

го бяха скрили нещо, сега пак са го активирали

Определиха я , като " болно" дете зад което стоят богати хора преследващи своите цели!

Тая , че е хахо - хахо е , ама , че и китайците мамата е..ат на околона среда е вярно ...тия нямат синьо небе , а няква сивота

Тези пора нямат спирка, и деца вербуват за да си прокарат мръсните истории. Хората дали ще са на земята или не ако природата иска никой не може да я спре.

Това е по-досадно и от Тиквата!

Родителите му ,,бутат това куку,, за да печелят.

Знам малката пикла да е засадила храст,но със сигурност знам,че миналата година направи много повече от нея отпускайси милиони за разроботване на програми за точно предвиждане на климата и пр. Кой иска да знае нещо повече да се порови, а този малка пикла само разклаща въздуха

Пикла!

Комплексчета ?!?

Като оставям настрана варварските китайски безчинства над майката Природа, нека просто сравним какво е писал китайският простак и филигранния и поразяващ в десетката хумор на Борис Джонсън: "Въпреки че тя твърди, че е веган, съдейки по резултатите от нейния растеж, нейните въглеродни емисии всъщност не са малко", Борис Джонсън използва фразата, за да се опита да убеди хората, които се грижат за околната среда, това да не бъде "някакъв скъп, политически коректен зелен акт на прегръдка на зайче".

Ма и ти ли си веган?

Чакай сега, последно не разбрах какъв съм - Бог или веган? :)

Моля ви, лекувайте го това дете!

че нищо не може да стресне тази. Няма глупак ,който да се стряска от медии!

Даа, откакто шведите загубиха при Полтава, Светът постепенно се превръща в мужишки кенеф! По-зле и от турските кенефи, поне настоящите.

Не медиите, а властителите на света се възползват от бълнуванията на лудата Грета, за свои икономически цели. Въобще съм забелязал, че през цялата човешка история всиките най големи злини са правени за полза на човечеството, в името на човека, в името на народа и проч.

Нормално е много опасна дума, от която се възползват диктатори като Сталин. Кой сте Виое да казвате кое е нормално, и при какви обстоятелства? И какво му е ненормалното на желанието да се живее на чисто? Или сте мангал, свикнал да живее в кенефа си?

Как да я ашладиса човек, като е страшна, злобна и грозна, а на всичкото отгоре не е наред с ума си. От ваксините в ранна детска възраст е развила форма на аутизъм - тежък Аспергер...

Тъкмо се бе кротнала, ко пак са развихри Гретхен?. Абе няма ли кой да се жертва за благото човешко и да я ашладиса тая.

Някой интересува ли се от Тунберга въобще?

Е още девствена.

Ха ха- който и се върже изглежда глупак

Медиите експлоатират дете с увреждания, за своите цели. Срам!

Това дебилното още ли пита?

Събрание на Китайската комунистическа партия. Доклад. Предложения. Гласуване. Овации. Накрая водещият пита: - Има ли някакви въпроси? Отзад се надига Грета: - Сакам да питам дека е в програмата проблемът със замърсяването? Настава смут - крясъци, шамари, счупени столове... След една година: събрание, доклад, овации... - Има ли някакви въпроси? Западен журналист се надига: - Сакам да питам дека е Грета?

Защо му обръщате внимание на това болно момиче? Родителите й не осъзнават ли, че глобалистите я използват? Явно предрочитат детето им да е известно, а с какво, не е толкова важно. Болни амбиции на родители с болно дете...

Имаше аутизъм май? Кой ли знае с какво са го ваксинирали детето?

Родителите й са намазали стотици хиляди ако не - милиони от това дете "чудо".

Хи хи. Хареса ми. Тая застаряваща тийнейджърка е описана много точно от китаеца. Стига се е държала така, все едно не яде и не сере.

Шийде петела и за още ще пита.

това със сбърканите мозъчни връзки пак го пробутват насам-натам. Само кривите физиономии, които прави докато говори, показва колко зле е умствено. И шимпанзе не би правило такива.

"Едва след като последното дърво бъде отсечено, едва след като последната река бъде отровена, едва след като последната риба бъде уловена, едва тогава вие ще откриете, че парите не стават за ядене." Ние сме част от земята Отговор на индианския вожд Сиатъл до президента на САЩ Франклин Пиърс, който през 1855 г. предлага на племето Дуамиш белите да купят земята им а те да се преселят в резерват.

няма нужда и от това чучело, Грета.

Хората са глупави и късогледи, затова ще се затрием. Иначе всеки се прави на родител мечта и колко бил загрижен за децата си. Каква планета ще оставите на децата си? Май не ви пука?

Що да ти пука, купувай евтино месо от била, носи изкуственяци от Димитровград, карай стари таратайки, а ако имаш пари си купи някакъв джип. В панелките с 1000 лв заплата е така.

и аз съм загрижен за екология и бъдещето. Само не разбирам, какво общо с това има Гретка?

за въглеродните емисии на прасчо Мирчев?

За сведение на тъпите еколози, една изкуствена дреха, направена от пластмасови влакна или материя, ще се разгради след 10 000 години някъде в природата. Бълването на ненужни стоки ( дрехи, електроника--АВТОМОБИЛИ ), това замърсява природата. Ако си носите старите дрехи, телефони, ремонтирате си автомобилите за да не замърсяват ще подобрите околната среда. И най вече садете дървета, а не замърсявайте, до колкото е възможно.

това не е от еколозите, а от присламчената идеология на веганите. естествената кожа, за разлика от изкуствената и другата синтетика, гние. проблемът е в неумереното до пълно унищожение избиване на животни. в този аспект, фермите за норки са по-добре от избиването на норките в естествения им хабитат.Ю та, за някои хора моралната страна на въпроса или изгъзеното до безочие веганство са се омешали тотално с идеята за 'екологично'.

Мен пък ме кефи, че дразни китайските комундели, тръмпаджиите и всякакви там задръстеняци в собственото си охолство, които мислят, че като мачкат, са хнанали дявола за шлифера. След 20 години питейната вода ще е кът при нас, ама се иска визия и акъл. С чалгари в поршета това няма как да се получи.

и какъв акъл и 'визия' има тази болна кукла на конци?