Има ли връзка между климатичните промени и бедствията от последните дни

Наводненията в Западна Европа, рекордните жеги в Америка, пожарите в столицата на студа Якутия...

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Квото да им напишеш на новопокръстените Иколози, пак няма да ги убедите! Те вярват САМО на фейсбук и талавизора, квот прочетат и чуят там това е Светата Истина за тях.....

Има ли връзка между климатичните промени и бедствията? Има, дядо попе - има.

Тук един колега е написал HAARP - климатичните оръжия и някой му е чукнал минус ?! А защо ? В годините на COVID 19 не изключвам каквито и да са унищожителни средства, щом вредят на хората - ВАЖНОТО Е ДА Е В ТЯХНА ВРЕДА !! ХААРП изпраща изключително силни електро импулси към озоносверата на Земята, която се намира само на 50 км. от Земята и могат да осъществят всевъзможни природни катаклизми !! ТАКА, ЧЕ НЕ СЕ ЧУДЕТЕ В "ХУМАННОСТТА" НА 13-ТЕ ФАМИЛИИ И ТЕХНИТЕ СЛУГИ, ОБИКРАЧИЛИ ЗЕМЯТА, РЕШЕНИ ДА НАМАЛЯТ ЧОВЕЧЕСТВОТО ПОНЕ НАПОЛОВИНА !!! Забележете какво казва Хенри Кисинджър - един от владетелите на света на тяхна среща: "Веднъж след като стадото приеме принудително задължително ваксиниране, играта приключва. Те ще приемат всичко - принудително кръводаряване или даряване на органи - за "общото благо". Контролирай умовете на овцете и ще контролираш стадото. Създателите на ваксини правят милиарди - печалбата е многократно голяма. Уредяваме стадото, докато то ни плаща за изтребващи услуги"...ПРОЧЕТЕТЕ И ЗАПОМНЕТЕ ТОВА ИЗКАЗВАНЕ НА ЕДИН ОТ ТИЯ, КОИТО НАРИЧАМЕ "ГОСПОДАРИ НА СВЕТА" И СИ ПОМИСЛЕТЕ КОЙ ЩЕ НАДДЕЛЕЕ - БЛИЗО 8 МЛРД. НАСЕЛЕНИЕ НА ЗЕМЯТА ИЛИ ШЕПА РЕПТИЛИ АНТИХРИСТИ ?!!! КОЙТО РАЗБРАЛ - РАЗБРАЛ !!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Има , ама в либерастката чутура...

Много сте прочели оттук оттам умници.А преди стотици и хиляди години имало ли е такове зверско замърсяване на планетата.Или ако всичкия боклук си го хвърляте пред блока и там си стои,нищо не се променя.Вижте само колко милиарда тонове пластмаса се разхождат в световния океан без никаква перспектива да се разграждат,кога го е имало това

Браво, добре са ти промили мозъка!!!

За всички ЕКО-ТАЛИБАНИ - отворете википедия, там ще видите, че в геоложкото минало на планетата има: Периоди, когато МОРСКОТО РАВНИЩЕ ПОРАДИ ТОПЕНЕ НА ЛЕДОВЕТЕ СЕ ПОКАЧВА С 20-ТИНА МЕТРА ЗА НЯКОЛКО СТОТИН ГОДИНИ. Естествено, хора не е имало тогава, че да ги обвиняваме, но е удобно да се прикриват такива интересни факти!

Няма връзка.Както няма връзка с психичното състояние на човек който скача в басейън без вода или скача от самолет без парашут

Това са цикли, но че и ние замърсяваме е факт. Тези еко милиарди, които искат да изхарчат са пари за грабеж от една шепа хора, на които хич не им дреме за еко и за климата.

Отворете Уикипедия и прочетете статията за Сахара. Само преди десетина хиляди години тя е била савана. Нима човешката дейност я превръща в пустиня?! Не. Там като причина се сочи "промяна в орбитата на Земята". И сле около 40 х. год. отново ще стане савана. Цикли, цикли! А някой да казва, че през Юра и Креда е било значително по-топло?

Всяка година още по лошо ще стане

Почти всяко лято откакто се помня има големи наводнения някъде в Европа. 2021 не е никакъв показател за промяна в климата.

А,някой знае ли Братята Мъск,колко вредни газове са итделили за да излитнат до космоса а???Някой каза че,били около 100 самолета,а може и 1000

Безос

Добре дошло, за Канада и Русия. Имат много земя и езера.

Ако погледнете статистиките жеги е имало и много преди. Аз да попитам зелените ако една Етна изригне какво количество газове и прахоляци ще изхвърли. Толкова колкото човечеството може да направи за мин 5 години. А вулкани изригват нали, и зелените не могат да им сложат тапа.

Всеки, който си мисли, че това не го засяга да си помисли за климатичните бежанци които скоро ще заприиждат и ще залеят все по-малко оставащите годни за живеене земи. В какво състояние е нашата армия да ни предпази от дори 10 000 човека?

Цяла пропгандна статия написали, за нещо което е ясно отдавна. Няма връзка между смешния и нищонезнсчещ израз "климатичнитр проме" и това, което се случва. Наводнения, срудове, горещини, пожари, урагани винаги е имало, има и ще има!

Винаги е имало и ще има. То това е като корона вирус, колкото повече говорят за него в медиите толково повече го има, но само в медиите. Ако забранят всички медии мноооого проблеми ще изчезнат.

Зелената мафия завидя на бялата и почна да си пуска лъжите периодично. Кога ще почнем да изгаряме девственици по площадите след земетресение или суша??

е само 4 невежества ли има , рано е още….

Няма страшно вятъра на промяната идва...и на каруци да се качим все тая...просто нищо не зависи от нас...въпроса е дали ще изчезнем изцяло, и ли ще мутираме във друг вид които да се приспособи към новите условия...

Не знам дали има връзка , но ще продължа да си карам таралясниците на по 30 годинки и ич не ми пука за Вас дрогаре.

Някакво влияние да, но колко неясно. Има си естествени цикли на затопляни и ледникови периоди. Преди и тук си имаше температури по 44-45 градуса, но малко ги забравят. Сега при до 37 градуса било супер жега. Бедствието на територия между Германия, Белгия и Недерландия е супер локално и в източните части на Германия бе суша и се молеха за дъжд. Такова локално наводнение, не знам как ще е свързано с човешката дейност? Явно някои забравят как 2002г. имаше наречено европейско наводнение от Италия до Русия и от Германия до Румъния, в поне 10 държави.

Това е просто климат, ту нагоре ту надолу, природата сама се саморегулира. Това че има вода е много хубаво. На който не му харесва да ходи в Сахара, там ще се къпе веднъж на три години.

Категорично не