Изменението на климата "може да унищожи части от Германия"

Някои германски домакинства ще бъдат принудени да отопляват домовете си с дърва вместо с газ

Обратно в новината

Коментари - Изменението на климата "може да унищожи части от Германия" | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

те първо ше изпукат от студ тая зима

Дано да пукнеш и ти

Мързеливия Ганю с голия гъз тръгнал да одумва Германия - най-силната икономика в ЕС. Не си гледа мръсната, миризлива и мизерна кочина, която по милост пуснаха в ЕС, ами и критикува !

Надявам се в най-скоро време изменението на климата да унищожи ЦЯЛАТА ГЕРМАНИЯ... Тая територия е развъдник само на болни мозъци и педеруги!!!

Внимавай да не те стигнат клетвите.

Без тях Европа ще е по хубаво място за живеене, а и ние най после ще се откачим от лошия късмет , който ни спохожда винаги като сме с тях.

Това не е късмет, колега, а празноглавие. И как да те уважават другите, като сумана ти " революционери"( воглаве със Стамболов) само за 5-6 години се обръщат като фурнаджийска лопата и отиват да се дупят на новата империя. По-хубаво беше ( айде,да не е руснак) да бяха докарали датския принц. А те ни докараха 1 немски педарюга, който ни вкара в 3 национални катастрофи. Тъпо и безмислено започна Междусъюзническата война. А на Лондонският договор нито 1 голяма сила не се е подписала за това България да е до Вардар ,Кавала и Мидия-Енос. Оставало е само 1 зона в Македония, която със сигурнос сме щели да вземем поне една трета. Но педера-тъпунгер си е педер-тъпунгер. После ни вкара и в ПСВ...та и в Ньой....Но и дупедавците са си дупедавци .....и сега..... Млади,залисани, харвардски дупедавци........

Исках да кажа, че на Лондонският договор нито една голяма държава не е била против това България да е до Вардар, Кавала, линията Мидия-Енос...

Защо наричаш "колега" някакъв пройдоха?

То и Лондон трябваше вече да е под водата, ако вярваме на Ал Гор

Тези анализатори да прочетат на за циклите на Миленнкович.

Та къде казвате е германското крайбрежие?

Балтийското или на Северно море?

някуде около рейн

"...някои германски домакинства ще бъдат "принудени да отопляват домовете си с дърва вместо с газ, тъй като Русия ще спре крановете..." Всъщност е: "някои германски домакинства ще бъдат "принудени да отопляват домовете си с дърва вместо на ток, тъй като Меркел затвория ядрените електроцентрали..."

Браво, правилно го каза за гедерашкото бабе.

Ич няма да жаля за този народ започнал и загубил 2 от двете световни войни и дал на света унищожителните идеологии на комунизма, нацизма и джендъризма! Как го беше казал другаря Еренбург за немците?

По време на футболно първенство, Тачър вижда, че на заседанието й един министър е омърлушен. Пита го какво има и той казва "Немците ни победиха на националната ни игра", на което Маги отговаря "Ние тях два пъти сме ги били на тяхната национална игра".

Другаря Еренбург беше казал "На айка ти в утката"

да им имам проблема , наводнения.

Да почне от Америка.

samo gluposti

Тъпи немци. Няма газ, искат да затварят АЕЦ. И пак глупости за зелена сделка.

Зелена мафия

Още една причина немците да се разтоварят малко от заводи и производства и да ги изпратят насам! Няма как половината заводи на ЕС да са в Германия.

Щото ние имаме много в излишък евтина енергия, нали?

Да бе, кой ще работи в заводите, ако се преместят в България ? Миризливите и мързеливи българи, скатават и крадат ?

Този климат поне една добра работа да свърши.

Германците трябва да осъзнаят, че днес съществуват като нация благодарение на горите и дървата. В продължжение на хиляди години, когато из Европа, вкрлючително на Балканите е имало процъфтяващи градове, полудивите германски плмена са оцелявали в малки селца от колиби или землянки насред вековните гори, а понятия като град, път, сграда, нива, храм и др. изобщо не са съществували. По същото време е било обичайно средно заможните жители на Древна Гърция, Мала Азия, Римската империя, Северна Африка, Източното Средиземноморие и др. да обитават масивни сгради в многобройните градове и паланки на империята.

Неслучайно на Цезар силите са му стигнали само да превземе Галия и му е писнало от диваци. Рим никога не завладява Германия, щото то там само изроди, дето едни данъци няма да могат да плащат, а на римляните таралеж в гащите не им е трябвал. Едно е да завземеш древна и културна житница като Египет или градове като тези в Тракия и Испания, друго е да се гониш с някакви облечени в кожи полумаймуни.

не измененията в климата, а измененията на отнощенията с Русия могат да унищожат Германия.

Нека да позная- това ще е бившето ГДР!

Отиде зелению преход и сделка. Стана Зеленски преход. Слава кокаине!

ахахахахахаха :Д ферштайнен?