Киселинността на океаните е най-висока от поне 26 000 години

Топящите се ледници са довели до покачване на морското равнище с поне 4,5 см през последните десет години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално е киселинността на световния океан да се вдига. Планетата реагира на дейностите на човека . Човешката цивилизация генерира отпадъци по няколко стотин милиона тона всеки месец. Световния океан е естествен филтър за планетата и разтваря отпадъците.

Човешкият фактор в глобалното затопляне е най-чудовищната манипулация на ХХ век с продължение и до този момент. Относно т.нар. парникови газове, Земя-та е напълно затворена система. Няма такива количества СО2, които някога в нейната историята да не са били част от атмосферата и. Естествено, акумулирането и освобождаването на СО2 в общия случай не протичат с еднаква скорост и това е една от многото причини за колебанията в климата. През някои периоди промените в климата са били драстични. Човешкият фактор има нищожен принос за това, което се случва в момента.

Бих Ви подкрепил с 1000 зелени палеца, ако беше възможно! Лъжата на зелените организации е огромна, искат да печелят от незнанието на хората!

5см.....ухааааа. Те затова дигнали заплатите на спасителите

Бах ти тъпнята. Знаят какво е било преди хиляди години? Ай сиктир тъпанари.

Тъпанари са майка ти и ба ти, дето с оглед на слабоумието си да решили да се размножават.

мда, само който нищо не знае, смята, че всичко знае. Изведено от формулата, колкото повече знам, толкова пивече незнам...