Климатични модели очакват развитие на катастрофален "Супер Ел Ниньо" до края на годината

Последният екстремен Ел Ниньо през 2016 г. спомогна за повишаване на глобалните температури до най-високите в историята

Обратно в новината

Коментари - Климатични модели очакват развитие на катастрофален "Супер Ел Ниньо" до края на годината | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали Ел Ниньо/Ниня са циклични природни явления, кво риват? Да сеят страх и несигурност ли? Или да пропагандират "Зеления" ресет/рекет?

Казах му аз на братчеда да не пикаем в морето, ама на, глей кво стана!

Климатът на планетата Земя не зависи от жалките човешки дейности. Климатът на планетата Земя следва свои космически цикли. Някакви тарикати са хванали говедата и ги доят като луди поради факта , че повечето хора са кухи като хралупи. Това са фактите, другото са спекулации.

Явно не си в час какво се случва и твори с гео инженерство за влияние и промяна на климата!

"Предсказваха" суша в Австралия -- удави ги. "Предсказваха" суша в Калифорния -- удави ги. "Предсказват" супер Ел Ниньо -- дали пък няма и таз' година да е Ла Ниня?

И сега какво се очаква от нас? Да не дишаме, да не пърдим и най-добре да се гътнем ли? Айде стига псевдо зелена пропаганда и идиотизми!

Климата на Земята се променя , независимо присъствието на човека.

КОГА ТЕМПЕРАТУРАТА НА ЗЕМЯТА Е СКАЧАЛА С 4 ГРАДУСА ЗА 100 ГОДИНИ.

Последните 4-5 лета тревата в двора остава зелена до есента без да я поливаме. Благодарение на глобалното затопляне доматите ми зреят с един месец по-късно. Аман от зоюбирани идиоти!

Ти изби рибата... Целта на затоплистите е затоплянето да останело под 1.5C спрямо имагинерните температури отпреди 150 години, а ти какво казваш, че били 4C? За чий се борят тогава...

Да идва, че е 13 градуса тука и си е ебало майката

Какви ли не псевдонаучни статии се публикуват само и само да се обяви как ще се повишат температурите.

Лично аз помня, че последните сериозни зими в Източна България бяха маш 2009-2016. Уж затопляне. А когато дойде уж захлаждане, в България само планините видяха някакъв сняг. Като тая година беше най-серизното според учени захлаждане, та зима не видяхме.... Азйде да видим какво ще стане. А затоплистите в климактериум да хоидят да се гръмнат някъде! На Шваб боклуците.