Климатични модели очакват развитие на катастрофален "Супер Ел Ниньо" до края на годината

Последният екстремен Ел Ниньо през 2016 г. спомогна за повишаване на глобалните температури до най-високите в историята

Обратно в новината

Коментари - Климатични модели очакват развитие на катастрофален "Супер Ел Ниньо" до края на годината | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лично аз помня, че последните сериозни зими в Източна България бяха маш 2009-2016. Уж затопляне. А когато дойде уж захлаждане, в България само планините видяха някакъв сняг. Като тая година беше най-серизното според учени захлаждане, та зима не видяхме.... Азйде да видим какво ще стане. А затоплистите в климактериум да хоидят да се гръмнат някъде! На Шваб боклуците.

Какви ли не псевдонаучни статии се публикуват само и само да се обяви как ще се повишат температурите.

Да идва, че е 13 градуса тука и си е ебало майката

Климата на Земята се променя , независимо присъствието на човека.

КОГА ТЕМПЕРАТУРАТА НА ЗЕМЯТА Е СКАЧАЛА С 4 ГРАДУСА ЗА 100 ГОДИНИ.

И сега какво се очаква от нас? Да не дишаме, да не пърдим и най-добре да се гътнем ли? Айде стига псевдо зелена пропаганда и идиотизми!

"Предсказваха" суша в Австралия -- удави ги. "Предсказваха" суша в Калифорния -- удави ги. "Предсказват" супер Ел Ниньо -- дали пък няма и таз' година да е Ла Ниня?

Последните 4-5 лета тревата в двора остава зелена до есента без да я поливаме. Благодарение на глобалното затопляне доматите ми зреят с един месец по-късно. Аман от зоюбирани идиоти!

Ти изби рибата... Целта на затоплистите е затоплянето да останело под 1.5C спрямо имагинерните температури отпреди 150 години, а ти какво казваш, че били 4C? За чий се борят тогава...

Климатът на планетата Земя не зависи от жалките човешки дейности. Климатът на планетата Земя следва свои космически цикли. Някакви тарикати са хванали говедата и ги доят като луди поради факта , че повечето хора са кухи като хралупи. Това са фактите, другото са спекулации.

Явно не си в час какво се случва и твори с гео инженерство за влияние и промяна на климата!

Казах му аз на братчеда да не пикаем в морето, ама на, глей кво стана!

Нали Ел Ниньо/Ниня са циклични природни явления, кво риват? Да сеят страх и несигурност ли? Или да пропагандират "Зеления" ресет/рекет?