Коледа без сняг?

Все повече нараства вероятността за сухо време в следващите десетина дни. След преваляванията от слаб сняг в крайните източни и североизточни райони утре и сутринта в петък, не се очакват други валежи в краткосрочен план.

Обратно в новината

Коментари - Коледа без сняг? | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко ще е скучно по празниците без сняг. Поне за празниците да превали малко пък после ако иска и 50 градуса да става .. :(

Направо би съжалявам повечето тук. Що за болен мозък трябва да си за да искаш летни температури по Коледа в България,и обратното -минусови температури за Петровден!?Руменче засрами се и ти.Това само да не ви излезе като приказката за този ,който се смее последен.Абе хора,та зимата още не е започнала бе!!

Вмро

Това ще е по-топла зима от 2006-2007 !!! София ще си остане с 13 см сняг от края на Ноември ! Едва ли ще има снеговалежи Януари и Февруари ,а макс темперетурите ще се движат в интервал 5-15 градуса ! Ако вали нещо ще е дъжд и то под нормата,а сезона в ски курортите може да се провали.... ! За сега е такава циркулацията ,и няма изглед за промяна ! До 5 6 дена гледам ,че над почти цяла Европа ще се установи доста топло за сезона време ,с изключение на местата с мъгли.

Това ще е много добре, ако има такова хубаво за сезона време. Можем да си пожелаем само за празниците да се дигнат малко и температурите :)

Коледа без сняг,може би пак ни плашат че няма да има сняг.На Коледа се случват чудеса,може пък да вземе да ни затрупа до коленете със сняг.

За какво ви е сняг в София? Който иска сняг да ходи на планина.

За какво ви е сняг в София? Който иска сняг да ходи на планина.

Ами някои хора обичаме сняг през зимата в София.Ти като не обичаш ходи някъде.Идва сезона наречен зима.

Жалко. Поредната суха и скучна Коледа в София. Няма ги снежните приказки от едно време.

Надали им е скучно на австралийците по Коледа, ако да е 35+ градуса. Какво ли не бих дал и тук да е така.

Точно така - и аз искам Коледа като в Австралия!

Ами примерно може да се обрежеш и да станеш мюсюлманин и тогава ще празнуваш техните празници на 35 градуса.