Лед скова цяла Великобритания, 3 деца загинаха след падане в замръзнало езеро (снимки)

Страната отчете най-студената нощ досега за тази година в Северна Шотландия, където температурите са достигнали минус 15,7 градуса по Целзий

Обратно в новината

Коментари - Лед скова цяла Великобритания, 3 деца загинаха след падане в замръзнало езеро (снимки) | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това глобално затопляне ще ни погуби!

Малко е на тия

Да лапат кура на Путин и да смучат путката на яловата кучка Лайнен!!!

Идиот!!!

Ами санкции, какво да правим. Вие ги гласувахте. Кой грЪмна Северните потоци? Зелена енергия, а?

Да продължава до юни 2023!!!

Казвах ви аз, че Бойко Борисов само такива работи може да направи. Ей го,ся какво е натворил във Великобританя. Долу Бойко Борисов!

"Страната отчете най-студената нощ досега за тази година в Северна Шотландия, където температурите са достигнали минус 15,7 градуса по Целзий" Жалко, че глобалното "затопляне" е само юли и август :D

Какво общо има времето със санкциите? И въобще не ги мислете британците - държат на студено много повече от изнеженият Ганьо, дето ако не е 28 градуса в панелката, смята че ще му изстине кръста. Британците и допреди войната ползваха само 3% руски газ. От година вече тук където живея събират отделно хранителните отпадъци, от което добиват биогаз, от който правят ток. По мои груби сметки само това ще задоволи над 10% от потребностите на населението. Отделно от 2023 ще започнат да инжектират водород в газопреносната система - 20% (в Европа го правят от години). Вие продължавайте да горите боклуците в кюмбетата, дишайте чистият столичен въздух, и не се грижете за британците - те са нация незавладявана от 1000 години, все ще се оправят. Гледайте себе си.

Честит им сняг !!! Нека се порадват хората !!!

"Обилен снеговалеж"????? Ха, ха, ха, та снега дали има два пръста, по-скоро - не. Направо преспи, виелици, бедствие. Жалко за хлапетата, дето са решили, че ледът е достатъчно дебел, за да се попързалят, но съвсем явно са притежавали интелектуалното ниво на стандартния британец. Със сигурност не са пакита, ония са по-умни.

за 5 см. сняг,няма преспи.

Ако беше фандъкова там щеше да каже, че снегът ги е изненадал.

Да искат помощ от Фандъкова. Тя е експерт по първия, изненадващо паднал 2 см. сняг.

Гръмнаха газопроводите, а сега ще им гръмнат гъзовете!!!

Рашид, Хасан и Али ли са надценилите се младежи?

Спокси, зимата ще има глобално застудяване, че има едни шитак електрички дето требе да ги шитнем на раята, че иначе язък за лобирането в ЕП.

Като гледам картинките - много сняг, много нещо! Има-няма ЦЕЛИ 5 см!!! (ИзСвинявам се,че не го пиша в инчове).

Ще шитнеш електричка, на куково лято. При минус 17 градуса електричка можеш да я изкараш от гаража само с бутане!

Афроамериканци ринат сняг в Лондон. ЖП транспортът е в колапс след като в резултат на студа релсите им са се изпокъсали - вече ще трябва да им оставят луфт, заради температурните колебания и амплитуди.

https://www.ukpowernetworks.co.uk/power-cut/map дай zoom да ти покаже на колко места няма ток. Засега го спират за по 1 час на ден. Гледай "power cut". Другите са планирана профилактика...

Е то в инчове може и да не се хване, спорно е дали е повеме от 2,54 см.

Още много "cut"кане ги чака тази зима!!!

Това е за нарушения в електрозахранването от ВСЯКАКЪВ характер. Къде видя режим на тока?

Гейтаците са отвикнали от снега. Вече е непреодолима пречка. Падне сняг и умират, живота спира.

Излазяйте вънка на гюбеци по розови прашки и да праите снежни човеци...

мина, сега почва глобалното застудяване. Като гледам картинките, снегът е 2-3 сантиметра. Полня една зима в Сибир - минус 45 градуса и сняг малко над кръста. А ледът върху водите на Байкалското езеро беше толкова дебел, че онези си караха джиповете отгоре. Най- се чудех как сутрин си палят колите, без никакъв проблем. Питам се, ако тук температурите паднат до оннези стойности, дали ще остане неспукана тръба изобщо - както за парното, така и ВиК.

Абе вие въобще наясно ли сте с мащабите във Великобритания? И че тоя тракер показва като 'power cut' дори прекъсване на електрозахранването на ЕДНА-ЕДИНСТВЕНА къща? Повечето от тези прекъсвания са локални и малки като мащаби. Общо няколкостотин докакинства са в момента без ток (от 65 милионна страна!). Няма да се учудя в България да са повече домакинствата без ток в момента!

Лапкайте на Путин сега кожената тръба, та да ви стане по-топло. Оня ден беха открили първата нова мина за въглища в UK от близо 50 години. Забравиха всекакви зелени сделки и пожелателна нова физика...

Студ а не сняг. Прави разлика между Русия където на север - 40 е обичайно и ЮК където -5 е необичайно. Ако питаш някой " мамун" от Конго и +20ще му е студено.

Купих си течност за чистачките, на етикета пише - до - 40 гр. И го пъхнах във фризера, който е - ,10. На сутринта , течността беше на ледена каша. Не ми се мисли, какъв е антифриза . Щото чистачките ще ги прежаля, но двигателя ??

Ще се задавиш от кеф бе чукча. А прочете ли колко газ внася кралството от орките?

Само като ти го набутам в бахура и ще се изпотиш чак под езика и няма да ти трябва парно.

Така е. Аз когато живех там, първото нещо дето видех на сутринта докато си пиех кафето с цигарата, че пристигнах предния ден по тъмно, беха антените по покривите соц. стил, с пръчки. И като го видех това си рекох "е, тия са се отправили окончателно и безвъзвратно...".

Не ме интересува кой от къде и какво внася.

Дам, Гълфстйм забавя скоростта си...

Нали имало глобал уорминг?

Това е тая меката зима с пълните хранилища - обещано от Борел и Лайен ;-).

Така е.

Колко ли англета ще изпукат тая зима от студ ??

Ако във фризера ти е -10 ти трябва нов максималната температура за съхраняване не трябва да е по висока от -16

МАЛИЙЙЙЙ, МАЛИИИИ, МАЛИИИИ ДА ПАЗИ ГОСПОД, ДА ПАЗИ ГОСПОД........

Капиталистическия студ е най топлия студ, така повелява партията на западналия просперитет.

че преди 2 седмици в дир-а имаше статия,в която британците обясняваха за лошата зимна подготовка на руснаците:))))))))))))))

А ти прави и двете описани упражнения!