Лед скова цяла Великобритания, 3 деца загинаха след падане в замръзнало езеро (снимки)

Страната отчете най-студената нощ досега за тази година в Северна Шотландия, където температурите са достигнали минус 15,7 градуса по Целзий

Обратно в новината

Коментари - Лед скова цяла Великобритания, 3 деца загинаха след падане в замръзнало езеро (снимки) | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че преди 2 седмици в дир-а имаше статия,в която британците обясняваха за лошата зимна подготовка на руснаците:))))))))))))))

Капиталистическия студ е най топлия студ, така повелява партията на западналия просперитет.

МАЛИЙЙЙЙ, МАЛИИИИ, МАЛИИИИ ДА ПАЗИ ГОСПОД, ДА ПАЗИ ГОСПОД........

Колко ли англета ще изпукат тая зима от студ ??

Това е тая меката зима с пълните хранилища - обещано от Борел и Лайен ;-).

Нали имало глобал уорминг?

Дам, Гълфстйм забавя скоростта си...

Купих си течност за чистачките, на етикета пише - до - 40 гр. И го пъхнах във фризера, който е - ,10. На сутринта , течността беше на ледена каша. Не ми се мисли, какъв е антифриза . Щото чистачките ще ги прежаля, но двигателя ??

Така е.

Ако във фризера ти е -10 ти трябва нов максималната температура за съхраняване не трябва да е по висока от -16

Лапкайте на Путин сега кожената тръба, та да ви стане по-топло. Оня ден беха открили първата нова мина за въглища в UK от близо 50 години. Забравиха всекакви зелени сделки и пожелателна нова физика...

Ще се задавиш от кеф бе чукча. А прочете ли колко газ внася кралството от орките?

Не ме интересува кой от къде и какво внася.

мина, сега почва глобалното застудяване. Като гледам картинките, снегът е 2-3 сантиметра. Полня една зима в Сибир - минус 45 градуса и сняг малко над кръста. А ледът върху водите на Байкалското езеро беше толкова дебел, че онези си караха джиповете отгоре. Най- се чудех как сутрин си палят колите, без никакъв проблем. Питам се, ако тук температурите паднат до оннези стойности, дали ще остане неспукана тръба изобщо - както за парното, така и ВиК.

Студ а не сняг. Прави разлика между Русия където на север - 40 е обичайно и ЮК където -5 е необичайно. Ако питаш някой " мамун" от Конго и +20ще му е студено.

Излазяйте вънка на гюбеци по розови прашки и да праите снежни човеци...

Гейтаците са отвикнали от снега. Вече е непреодолима пречка. Падне сняг и умират, живота спира.

Афроамериканци ринат сняг в Лондон. ЖП транспортът е в колапс след като в резултат на студа релсите им са се изпокъсали - вече ще трябва да им оставят луфт, заради температурните колебания и амплитуди.

https://www.ukpowernetworks.co.uk/power-cut/map дай zoom да ти покаже на колко места няма ток. Засега го спират за по 1 час на ден. Гледай "power cut". Другите са планирана профилактика...

Още много "cut"кане ги чака тази зима!!!

Абе вие въобще наясно ли сте с мащабите във Великобритания? И че тоя тракер показва като 'power cut' дори прекъсване на електрозахранването на ЕДНА-ЕДИНСТВЕНА къща? Повечето от тези прекъсвания са локални и малки като мащаби. Общо няколкостотин докакинства са в момента без ток (от 65 милионна страна!). Няма да се учудя в България да са повече домакинствата без ток в момента!

Като гледам картинките - много сняг, много нещо! Има-няма ЦЕЛИ 5 см!!! (ИзСвинявам се,че не го пиша в инчове).

Е то в инчове може и да не се хване, спорно е дали е повеме от 2,54 см.

Рашид, Хасан и Али ли са надценилите се младежи?

Гръмнаха газопроводите, а сега ще им гръмнат гъзовете!!!

Да искат помощ от Фандъкова. Тя е експерт по първия, изненадващо паднал 2 см. сняг.

за 5 см. сняг,няма преспи.

Ако беше фандъкова там щеше да каже, че снегът ги е изненадал.

"Обилен снеговалеж"????? Ха, ха, ха, та снега дали има два пръста, по-скоро - не. Направо преспи, виелици, бедствие. Жалко за хлапетата, дето са решили, че ледът е достатъчно дебел, за да се попързалят, но съвсем явно са притежавали интелектуалното ниво на стандартния британец. Със сигурност не са пакита, ония са по-умни.

Честит им сняг !!! Нека се порадват хората !!!

"Страната отчете най-студената нощ досега за тази година в Северна Шотландия, където температурите са достигнали минус 15,7 градуса по Целзий" Жалко, че глобалното "затопляне" е само юли и август :D

Спокси, зимата ще има глобално застудяване, че има едни шитак електрички дето требе да ги шитнем на раята, че иначе язък за лобирането в ЕП.

Ще шитнеш електричка, на куково лято. При минус 17 градуса електричка можеш да я изкараш от гаража само с бутане!

Казвах ви аз, че Бойко Борисов само такива работи може да направи. Ей го,ся какво е натворил във Великобританя. Долу Бойко Борисов!

Да продължава до юни 2023!!!

Ами санкции, какво да правим. Вие ги гласувахте. Кой грЪмна Северните потоци? Зелена енергия, а?

Какво общо има времето със санкциите? И въобще не ги мислете британците - държат на студено много повече от изнеженият Ганьо, дето ако не е 28 градуса в панелката, смята че ще му изстине кръста. Британците и допреди войната ползваха само 3% руски газ. От година вече тук където живея събират отделно хранителните отпадъци, от което добиват биогаз, от който правят ток. По мои груби сметки само това ще задоволи над 10% от потребностите на населението. Отделно от 2023 ще започнат да инжектират водород в газопреносната система - 20% (в Европа го правят от години). Вие продължавайте да горите боклуците в кюмбетата, дишайте чистият столичен въздух, и не се грижете за британците - те са нация незавладявана от 1000 години, все ще се оправят. Гледайте себе си.

Да лапат кура на Путин и да смучат путката на яловата кучка Лайнен!!!

А ти прави и двете описани упражнения!

Малко е на тия

Това глобално затопляне ще ни погуби!