17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали трябва много ток за да се стопят.В България идея си нямам как може да се хване човек с такъв бизнес ако не използва някакъв фонд.Бизнесмена с разбития самолет и семейството му е ползвал такъв.

Никой да не обвинява "белите" страни! Те са много добри! Ах, колко са добрички....

Трябва да се ЗАБРАНЯТ всички еднократни опаковки, всички! Не мога да повярвам...как от работеща система с опаковки за многократна употреба се подлъгахме по "рециклирането"!

Дутерте и тях ще ги разстреля по улиците....както наркодилърите. Време е България да стане щат на Филипините.

вижте какво, няма такова нещо като боклук! това на което викате боклук, всъщност е суровина! а специално 3 000 тона пластмасови отпадъци те правят милионер още на другия ден !

ние в Старозагорско с такива дреболии не се занимаваме. Нашето правителство е толерантно и ни осигурява работа да утилизираме химически и всякакви боеприпаси от цял свят. Нашата технологии на утилизация ни позволяват да не нанасяме никакви екологични вреди - нито в Англия, нито в Австралия, Щатите и Сибир. Всичко се филтрира и абсорбира тук, почти не излиза от границите на окръга ни!!! Да се сърдят малайците на правителството си.

И ние сме затрупани от пласмаси. Едва ли внасят при нас, но всички опаковки са пластмасови и не виждам някой да ги рециклира. Аз сам рециклирам, тоест изгарям в печката. Но и това не е хубаво, тъй като замърсява въздух.

Те това е кръговата икономика на практика!

Норвегия купува отпадъци. Нямам детайлите какъв е техния бизнес модел.

Купува смесени и биоотпадъци, а не само пластмаси

Всеки един отпадък може да се рециклира и ползва отново. Но това струва пари и някой трябва да ги плати. По дискавъри имаше един филм и там казаха че най-опасният отпадък са филтрите вграждани в цигарите. Защото на практика не се разпадат и попадат с милиарди в световният океан. Там пък рибите костенурките и птиците като ги глътнат заболяват и умират

нобеловите награди,къде сте ?какво чакате още ,за да се заемете със сериозна работа ?

Да ги пращат в БГ. Той ковачки ще ги "утилизира". От МОСВ нали му издадоха постоянно разрешително.

Ами те ги пращат. Редовно на пристанищата Бургас и Варна пристигат кораби с бали боклук от Западна Европа. С хиляди тонове. Изгарят ги в пещите на циментовите заводи и тецовете на Ковачки.

Айде сега всички да правим разделно събиране на боклука . Супер екология !

В отговор очаквайте активизиране на "радикални ислямисти" ала ДАЕШ в Малайзия и Филипините....