Намаляването на емисиите от въглища - огромни обещания, никакви действия

Китай и Индия загърбиха политическите си противоречия и заедно почти обезсмислиха решенията на СОР26

Обратно в новината

Коментари - Намаляването на емисиите от въглища - огромни обещания, никакви действия | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Еврогейския съюз балъците плащат стотици милиарди евро годишно за емисии,докато Китай и Индия горят въглища безконтролно. Ако излезем от Еврогейския съюз ще има милиарди повече в бюджета отколкото като сме вътре. Край на ограниченията за икономиката,селското стопанство и енергетиката. Ще имаме рекордно производство и ще излезем на световните пазари.

Нормално. Нали трябва да имат с какво до произвеждат соларни панели и перки за "зелена" Европа.

Абе к'во се правите на недоразбрани бре журналя??? Може ли да спреш вид добивана енергия, ако няма с какво да я заместиш???? Това само в пропагандните тикви може да се роди!!! Казвате с ВЕИ?! Вижте най-богатата държава в ЕС - Германия, дори и тя е с едва малко над 50% ВЕИ в енергетиката си! И то, защото имат идеални условия за вятърни генератори, и съответните ресурси за да ги построят!!! Какво ще стане, ако изведнъж всички отрасли минат към енергия от ВЕИ?! Ами токът ще поскъпне толкова много, че ще го пускаме макс да заредим телефоните си!!! Може ли да има такива дебили и други дето им се връзват?! Сложили тигана на котлона, а рибата в морето!!! Първо измислете евтина, широко достъпна и ЕКО енергия и тогава с удоволствие ще спрем изкопаемите горива!!! Ами пропагандираните електрички??? Батерията трябвало да я сменяте на всеки 50-100 хил км, щото й пада капацитета??? Алоооу вие видяхте ли от какво се правят литиевите батерии??? И видяхте ли с какво добиват материалите за тях??? На оФцете им дай пропагандни медии и им гледайте сеира!!!

Умри.

Дано ви спрат и парите да пукнете от глад дирници прости.

Oт коментара ти става ясно , че даже не можеш да асимилираш колко глупаво е това, което си написала ...

Ами много хубаво че ми ги плащат. Щом като мога да ги накарам.

_stankow

Единственото действие ще бъде, че ще ни нарежат роторните екскаватори в мини Марица-Изток. Това го могат ! Западняци, сър !

Единствено у нас подобни "прогресивни" хора имат успех. Затвориха ни полувината атомни мощности, сега ще ни таковат и ТЕЦ.

За това инсталираха кирчо канадеца.

Чак сега почнаха да излизат некоо истини.Соларките произвеждат енергия през деня и я акумилирват за да има през нощта.Е да,ама ако я изсмучеш та енергия цялата през деня,за през нощта ми остава ДЕДОВИЯ.Като добавим и вентилаторите с 20%ефективност по простата причина,че зависят от"независимият"вятър.И всички лъжи ги покриват с други такива за иконом.въстановяване ама след ваксинация.Заеби,не щъ да оставам на поколенията тоя несправедлив свят.

Интересно как младите и старите поколения мислят различно. Младите повече подкрепят възобновяемата екологична енергия, докато при старите поколения се наблюдава обратното.

Кога западните страни ще си научат урока - да не вярват на комунисти от всякакъв цвят. Комуниста лъже, прикрива се , краде и след това се оправдава. Комуниста не създава, той паразитира. Крайно време е да си изтеглят инвестициите от Китай, да наблегнат на новите технологии и да ги направят недостъпни за комунистите от всички цветове - жълти, червени, зелени и т.н.