Индийският премиер към Запада: Не ни изнасяйте лекции за изменението на климата

Г-20 призоваха за постигане на цел за утрояване на капацитета за възобновяема енергия до 2030 г.

Обратно в новината

Коментари - Индийският премиер към Запада: Не ни изнасяйте лекции за изменението на климата | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мерките срещу кл. промени са просто поредният западен инструмент за контрол. Продължение на големите оръдия.

Вие дето серете и после пиете вода от една и съща река, само защоо била свещена? Третият свят да не дава акъл.

Контрол върху - и +

Определяне на общото замърсяване с въглеродни емисии на квадратен метър от земята.И след това да се види кои държави най много замърсяват и те да бъдат ограничени.Защото България е намалила с над 50 % емисиите си ,докато средното намаление в Западна Европа е под 30%.Така,че Ние не трябва да закриваме никакви ТЕЦове и мощности докато другите държави не намалят като нас емисиите си на 50%.Само,че нашите управници мълчат и не го заевяват този факт в Парламента на ЕС,за да спрат да ни рекетират от там,да намаляме и ликвидираме цялата си енергетика.

Време е САЩ и ЕС да излязат от тази "зелена" сделка, която само спъва икономическото им развитието. То тогава Моди пръв ще ревене. Преди няколко годони когато Тръмп извади САЩ от зелената сделка, същите тези ореваха орталъка, че ще се изпекат или потопят под водата.

Тези срещи на крайно различни страни са афиф работа - практически представляват "апнааме, пийнааме и кой откъде е".

Г20 е създадена от САЩ и Запада в силните им години ,за да Контролират Изтока и Юга на света. Очевадно е че това вече минало. Изтока и Юга са бъдещето на света ролята на Западните колонисти е да наблюдава безпомощно как бързо губи позиции и икономическа мощ. България няма работа с хора свикнали да гледат на всичко извън САЩ и западна Европа като на Бананови плантации,носещи безплатни богатства....

От къде ви намират такива тъпанари?

Азиатските диваци свикнаха да изнудват Запада за щяло и нещяло, но далаверата свърши

Г 20 е сцена, на която постановка режисьорът е Хазарската Мафия, а тези там просто си цитират репликите.

Зелената сделка е чисто и просто икономическа война на Запада срещу развиващите се държави с необятни полезни изкопаеми и евтина работна ръка.

еми щом индийците нямат проблем с повишаване на температурите не знам що финландците са се загрижили ... айде моди има климатик ама останалите 2 милиарда индийци?

Няма как да обясните на един индиец, че в Щатите или Европа става твърде топло.... Тия хора живеят и на 50градуса без проблем

според мен към 52-53 градуса като стане съвсем безразлично ще им стане

Това пък откъде го измислихте? Срещата свърши с обща декларация, приета единодушно от всички, на която фокуса беше глобалното затопляне и мерките на страните.

Иди у форума на Таймс и питай там, те са източника.

Аз съм ОК с това. Очаквам следващо изявление от Нарендра Моди баба, когато средната температура в Южна Индия стане 55+ градуса и половината от Бангладеш остане под вода…

Да твърдиш, че Бангладеш е под вода заради климатични промени е все едно да кажеш че Нидерландия са на нулево надморско равнище поради покачващото се морско ниво и топенето на ледниците

Правилно - и Нидерландия, и Бангладеш ще вървят само към подобряване със засилване на климатичните промени!

На Германия например ЦЯЛАТА тежка индустрия, т.е. индустрията, която най-много замърсява, от години е изнесена в Индия. На други европейски държави също. Затова е адски лицемерно държавите от ЕС да дрънкат как трябва да сме еко и био. Те самите също замърсяват, просто го правят от територията на други държави.

Нека бъдем коректни - Индия НЕ СА ДЛЪЖНИ да поемат мръсните производства на която и да било страна. Просто на индийският бизнес и правителство НЕ ИМ ПУКА за климата.

Нека бъдем наистина коректни... Не може да вхърлите цялата отговорност на една бедна страна, за това че иска работни места за населението си, за да избегне хуманитарна криза... Богатите държави нека станат био, еко, чисти, зелени БЕЗ да използват бедни и нуждаещи се държави в нова форма на робски труд.

Пример?

Световните "елити" правят всичко възможно да увредят климата с изкопаеми горива, умишлени горски пожари и обезлесяване и ред други гадости за да могат да ни продават въздух и обитаема среда, така както ни приучиха да купуваме бутилирана вода от магазина. Важното е да ни контролират и като размер на населението и като поведение!

Като размер? Тук се провалят жестоко ако приемем, че сте прав

Тоя си е повярвал, че е велик. Ако компаниите, които имат офиси в 10-12 града си тръгнат, ще му остане кенефа, който е на 10км извън тези градове. Няколко стотин милиарда годишно ще ги сънува. А тези компании ще намерят къде да ги харчат значително по-ефективно. И хич няма да се сещат как от 10 наети само 1 е читав, останалите са наети защото Моди и тумбата около него са им извили ръцете да наемат куцо и кьораво. И тогава в асансьора няма да седи един и да натиска за кой етаж си, а ще му се наложи да работи на полето, обаче е мързелив и това е проблем - за Моди и националистите около него

Не искаме акъл, дайте ни повече пари и не ни питайте как ги харчим. Абе я се оправяйте!

Това и за нас се отнася

Спрете аусорсинга към Индия и ще си налегнат парцалите. Хем ще има работа много в ЕС, хем няма да подбиват заплатите.

Зелената енергия е наливане пари в няколко фирми. А ефекта е 0.06 процента. Европа налага забрани костващи милиярди на страните от ЕС поне 100милиарда на година потъват незнайно къде. Но най печеливша е Китай. Там се правата соларните панели и повечето вятърни турбини.

Моди добре ги е наковал.

когато Моди види как в Германия са се загрижили за емисиите на въглероден двуокис и огромните пари които се наливат във войната в Украйна (а обещанието от 100 млрд за развиващите страни не е изпълнено) е съвсем логично така да реагира. Запада е изключително лицемерен. Говори едно, но прави нещо съвсем друго.