Невиждан потоп в Германия: Отнесени къщи, над 50 изчезнали и 9 загинали (видео)

Страната е на границата на много контрастни въздушни маси и това води до силна нестабилност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

моля да ми се обясни-защо е тази мода-кадрите са на една трета от екрана,в една лентичка в средата,отстрани-празни полета.Каква е целта?Ако е на цял екран ще е по-видимо,по-ясно и т.н.

Някой им е взел торба пари, за да го направи с по-тренди визия, а аз примерно не мога да отварям основната страница, бави, не ми излиза коментарната функция и изобщо... пълна скръб!

дирници сър

Снимано е с телефон - вертикално. Тези с телефоните така и не се научиха как се снима. Няма начин да се покаже нормално в стандартен широк екран.

Веднага задължителна вакснина срещу потоп :)

Божиите наказания за прокламирането на лъжепандемии едва сега започват

Пий си хапчетата редовно. Както ти каза доктора. По двечки на гладно.

Да бе, аман от тези лъжепандемии... Вече към 4 милиона измряха. Съвсем прекалиха тези симуланти!

БОКО Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКИ НАВОДНЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ ЗЕМНИ КЪЛБЕТА.

ДИР а остана едно от малкото места където човек може свободно и анонимно да напише какво мисли за това или онова! Но мисля че няма да ги оставят за много дълго. От Козяк скоро ще дойде инструкция за борба с уж фейк новините!

И "езика на омразата", когато не съвпада с партийните повели на Брюкселския Коминтерн и Сороския Комсомол. Иначе срещу Русия и соца може да се лее неограничено на талази омраза, но не и срещу мигрантите, исляма, гей парадите, извращенията, джендър идеологията, смяната на пола, еднополовата любов... Толкова е гнусно и изкривено вече, че чак сюрреалистично...

"Анонимно" -друг път! Много добре знаят кой и от къде пише.

айде другия месец нов внос на коли от Германия нови 1-2 пъти сползвани

Уж Германия е модерна и развита страна ,а не може да справи с един грип който му казват Ковид 19.

Ти можеш ли да се справиш с нещо което не съществува.

Ще дойдат евтини коли.

Потоп. С тия гей паради, джендъри, разврат, смяна на пола, извращения и перверзии, какво очаквате ? Не порой на века, а потоп на света ! Всичко все някога се плаща.

Сатанистите колкото и минуси да бухат, няма да променят естественият ход на случващото. То си го пише в Библията, книгата на Живота. Ще ги отнесе и тях потопа на Божия гняв.

Ами те педалите са най - набожни!

Те ако бяха набожни, нямаше да са педали, другарю Петров.

винаги ми е било чудно такива като тебе що си мислят, че потопът ще мине покрай и ще завлече само другите. Нещо за съвременен Ной ли се имаш? Сатанистите хубаво ще ги отнесе потопа ама и ти няма да минеш метър. Така че вместо да злобееш, успокой топката, че и ти не си безгрешен.

Уф, малоумни ли сте или да ? Много ясно, че потопът ще е за всички, колкото и да нямам персонална вина за педалските ви вакханалии... Всички вкупом ще го отнесем, не бой се, либерастка мишко!

Сатанистите и безбожниците се мислят за безсмъртни и затова такива новини за потопи не им понасят. Разклащат им крехката психика за края и началото на Апокалипсиса.

Същите тези екотерористи преди десетина години ревяха срещу строителството на диги и язовири че били нарушавали еко равновесието, сега пак реват и обвиняват климата! Било е далеч по топло на планетата и е имало динозаври и мамути в Сибир. Просто се вдига врява за да се откраднат още едни пари!

Всъщност в Германия твърдяха и други неща. Че проблемът са дигите. Че места на които периодично се е изливало в миналото вода, сега са застроени. И с вдигането на диги, вместо да се излива на такива места естествено, те го насочват надолу и проблема е за следващите по реката. Заливания имаше и преди 20-ина година и по цяла централна Европа.

Ама я го напиши това във Фейсбук? Веднага ще те баннат!

Явно не си виждал река в Германия, ама карай, важно е да се драскат тъпотии

Какви "невиждани" потопи сънува "авторът". В Германия топва е твърде често явление. Преди години Елба се беше повишила с 9 метра, а към устието имаше и места с повече от 12 метра допълнителна вода. На уличните стълбове за осветление само лампите най-отгоре не бяха във водата.

Е той не е виждал и затова ги писал "невиждани". Не уточнява от кого, все пак.

Това е само герберска пропаганда:))) Такива неща се случват само в България защото тука герберите ограбиха държавата:))))

Като знам как се правят реките - високи диги, широки разливни площи около тях с още едни диги, отделно паралелни канали за поемане на повече вода - и въпреки това има наводнения - смятай какъв порой се е изсипал.

по екологичноно от социализма намаше. цл живот с една йола телевизор и хладилник, дехи веднъж годишно, кисело мляко и бира в амбалаж и нищо не се хвърля. строя си беше супер. тоя див западен консуматорски глобализъм ще оглозгаме планетата до 100 г макс

Тогава защо имаш компютър и пишеш коментари? не ти се полага нито компютър нито партията ти е дала правото да пишеш коментари:))))

Защото щеш не щеш трябва да имаш. Принуждават те. Колко се опъвах и на интернета, и на смартфоните. Ей, не можеш да се отървеш от тия пущини, ако искаш да функционираш и оцеляваш в пустото ви консуматорско общество. Ако ги нямаше тия нови технологии, от които мира нямаш, все някой дрънчи на телефона, до тоалетна не можеш да идеш, ще е много по-хубаво. Лично на мен няма да ми липсват. Защото помня колко по-хубав беше животът без тях. По-социален, по-весел, по-усмихнат. Така че стига ни заплашва с интернети и смартфони, все досадни средства за следене. Дано изчезнат. Ама кой знае с какви други простотии ще ни ги заменят. Все пак контролът на стадото се оказва сладко нещо за болните мозъци.

При соца се харчеше и рушеше яко и пак нямахме... Мислиш си, че сме пестяли, защото си нямал, на си нямал, защото е било яко прахосничество. Ако соца беше скромен, икономичен и ефективен, още щеше да е тук и реално да сме презадоволени.

Пълни глупости дрънкаш, както винаги. Добре, че сме живяли при соца, та на тъпотиите на такива пишман демократи и глашатаи либерасти да не се връзваме... Много правилно го е написал човека. Аман от алчни задници. Все ламтят за още и още боклуци, с които са се затрупали.

Ти тъп ли си бе човек? А за маркетинг чувал ли си? Мултимилиардна индустрия, която има едничката цел да те накара да купуваш. И тя работи много успешно. А ние защо й се връзваме - шопинг терапия или да се покажем пред комшията. Ти пиеш ли, пушиш ли? Що, щото е много кеф или щото приятелите ти гледаха от големите и ти не искаше да си путю въздържател за да не ти се смеят? Прав е човекът, консуматорско общество сме, почти всеки е затрупан с ненужни боклуци, почти всеки има половин гардероб дрехи, които не носи, има които са ушити за центове от деца в страни като Китай и Бангладеш.

и не схващате сарказъма на човека!

При соца всичко беше в рамките на разумното, на здравия разум, умерено. Всички бяхме нахранени, облечени, спокойни, усмихнати, образовани. Имаше добра средна класа. Никой не ровеше по кофите за боклук и не си лягаше гладен. За нормалното съществувание на човек са му нужни малко неща. Няма нужда да се затрупва с ненужни боклуци. Сега всичко е крайности. Затънали в кич и невиждан лукс оядени свине и гладни, дрипави мишки.

Ама я го напиши това за соца във Фейсбук! Веднага ще те баннат свободните и демократичните!

Мда, много ги е страх от истиината. Пречи им да ни промиват мозъците сега и да ни презентират либераст-толераст-педерастията на "демократичния" свят, който повече мяза на фашизъм, но не и на демокрация. И с банването на неудобните само още повече го доказват Такава чудовищна цензура и липса на свобода, никога не е имало.

kgoranov

Разправяй ги тия на тези които не са живели в соц-а.

Това е заради: 1. Дървената мафия 2. Кражба на европейски средства 3. Бойко Борисов

Какво ще правят сега германците, като си нямат Бойко Борисов? Кой ще им е виновен? Жал мине за тях.

над 50 автовоза незабавно са мобилизирани да помогнат на братска Германия. очаквайте скоро "новия внос"... млади, изкъпани, без градушка!

Тъпия козяшки трол е просто устроено едноклетъчно животно - само пише "Русия лоша, Русия лоша, Русия лоша". Нищо, че статията е за подземния живот на картофите.

Ти срещал ли си с поне около средното ниво интелигентност сороско-козяшки трол ? Защото аз не съм. Русия, Путин, Русия, Путин....като развалена латерна. Явно на тия думи им плащат центове, и олигофрените ги въртят нон стоп. Неграмотни, тъпи като гъз, с изпържени наркомански мозъци, празни кратуни...това са козяшките тролове. Днешните еничери. Те са и най опасни. Такива ще те предадат и заколят без и окото им да мигне. Кой нормален и средно интелигентен би се цанил за центове да врещи откровени тъпотии, клевети, лъжи и гнусотии ? Никой с достойнство и чест. Това са ниско ниво лумпени.

Ами да си направят канали и да пренесат водата от запад на изток. Да не обвиняват за всичко глобалното затопляне и Русия!

Да, като гледам как вървят нещата с климата не ни остава много - до 10-15 години, условията за нормален живот на Земята няма да ги има!

Да бе да, то преди е нямало наводнения! Просто са откраднали парите за язовирите и сега обвиняват климата.

имало ги е екстремните явления, ама на 10-15 места през годината по Земята, а не на 1/2 от територията и през 10-15 дена. Арктика и пермафроста се топи, солеността на океаните се променя, това променя океанските течения, които формираха климата последните векове. А Слънцето в момента все още е в минимум на активност, но се пробужда, представяте ли си какво ще стане като се добави и радиационната активност....

243Win

Това е началото на края на алчното и егоистично човечество!

Най-големите егоисти изискват другите да ги пазят като носят маски, останат в домашен арест или се тровят сами с ваксини.

Това е само лекият шамар на природата, която крупните капиталистчета пренебрегват всеки ден.

Така де в социалистическите държави никога не е имало и никога няма да има нито наводнение нито природни бедствия:))))

Там било много странно. В западна Германия пълно с валежи и заливания от реки. В източна Германия пълна суша, например в Берлин. Имат едновременно проблем от много вода в единият край и малко вода в другият.

В Берлин има множество езера и канали, както и река Шпрее... Градът буквално е опасан от зеленина, паркове, гори и водни площи.

Мда много странно. Например в Сахара е много сухо, а мало по-южно има цяла тропическа гора... Странни неща :)