Невиждан потоп в Германия: Отнесени къщи, над 50 изчезнали и 9 загинали (видео)

Страната е на границата на много контрастни въздушни маси и това води до силна нестабилност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там било много странно. В западна Германия пълно с валежи и заливания от реки. В източна Германия пълна суша, например в Берлин. Имат едновременно проблем от много вода в единият край и малко вода в другият.

Това е само лекият шамар на природата, която крупните капиталистчета пренебрегват всеки ден.

Шилo

Това е началото на края на алчното и егоистично човечество!

Да, като гледам как вървят нещата с климата не ни остава много - до 10-15 години, условията за нормален живот на Земята няма да ги има!

Ами да си направят канали и да пренесат водата от запад на изток. Да не обвиняват за всичко глобалното затопляне и Русия!

Да бе да, то преди е нямало наводнения! Просто са откраднали парите за язовирите и сега обвиняват климата.

над 50 автовоза незабавно са мобилизирани да помогнат на братска Германия. очаквайте скоро "новия внос"... млади, изкъпани, без градушка!

Най-големите егоисти изискват другите да ги пазят като носят маски, останат в домашен арест или се тровят сами с ваксини.

Какво ще правят сега германците, като си нямат Бойко Борисов? Кой ще им е виновен? Жал мине за тях.

Тъпия козяшки трол е просто устроено едноклетъчно животно - само пише "Русия лоша, Русия лоша, Русия лоша". Нищо, че статията е за подземния живот на картофите.

Това е заради: 1. Дървената мафия 2. Кражба на европейски средства 3. Бойко Борисов

по екологичноно от социализма намаше. цл живот с една йола телевизор и хладилник, дехи веднъж годишно, кисело мляко и бира в амбалаж и нищо не се хвърля. строя си беше супер. тоя див западен консуматорски глобализъм ще оглозгаме планетата до 100 г макс

Като знам как се правят реките - високи диги, широки разливни площи около тях с още едни диги, отделно паралелни канали за поемане на повече вода - и въпреки това има наводнения - смятай какъв порой се е изсипал.

имало ги е екстремните явления, ама на 10-15 места през годината по Земята, а не на 1/2 от територията и през 10-15 дена. Арктика и пермафроста се топи, солеността на океаните се променя, това променя океанските течения, които формираха климата последните векове. А Слънцето в момента все още е в минимум на активност, но се пробужда, представяте ли си какво ще стане като се добави и радиационната активност....

Тогава защо имаш компютър и пишеш коментари? не ти се полага нито компютър нито партията ти е дала правото да пишеш коментари:))))

Така де в социалистическите държави никога не е имало и никога няма да има нито наводнение нито природни бедствия:))))

Това е само герберска пропаганда:))) Такива неща се случват само в България защото тука герберите ограбиха държавата:))))

Какви "невиждани" потопи сънува "авторът". В Германия топва е твърде често явление. Преди години Елба се беше повишила с 9 метра, а към устието имаше и места с повече от 12 метра допълнителна вода. На уличните стълбове за осветление само лампите най-отгоре не бяха във водата.

Същите тези екотерористи преди десетина години ревяха срещу строителството на диги и язовири че били нарушавали еко равновесието, сега пак реват и обвиняват климата! Било е далеч по топло на планетата и е имало динозаври и мамути в Сибир. Просто се вдига врява за да се откраднат още едни пари!

Всъщност в Германия твърдяха и други неща. Че проблемът са дигите. Че места на които периодично се е изливало в миналото вода, сега са застроени. И с вдигането на диги, вместо да се излива на такива места естествено, те го насочват надолу и проблема е за следващите по реката. Заливания имаше и преди 20-ина година и по цяла централна Европа.

При соца се харчеше и рушеше яко и пак нямахме... Мислиш си, че сме пестяли, защото си нямал, на си нямал, защото е било яко прахосничество. Ако соца беше скромен, икономичен и ефективен, още щеше да е тук и реално да сме презадоволени.

Ти тъп ли си бе човек? А за маркетинг чувал ли си? Мултимилиардна индустрия, която има едничката цел да те накара да купуваш. И тя работи много успешно. А ние защо й се връзваме - шопинг терапия или да се покажем пред комшията. Ти пиеш ли, пушиш ли? Що, щото е много кеф или щото приятелите ти гледаха от големите и ти не искаше да си путю въздържател за да не ти се смеят? Прав е човекът, консуматорско общество сме, почти всеки е затрупан с ненужни боклуци, почти всеки има половин гардероб дрехи, които не носи, има които са ушити за центове от деца в страни като Китай и Бангладеш.

Ама я го напиши това във Фейсбук? Веднага ще те баннат!

Явно не си виждал река в Германия, ама карай, важно е да се драскат тъпотии

Потоп. С тия гей паради, джендъри, разврат, смяна на пола, извращения и перверзии, какво очаквате ? Не порой на века, а потоп на света ! Всичко все някога се плаща.

Пълни глупости дрънкаш, както винаги. Добре, че сме живяли при соца, та на тъпотиите на такива пишман демократи и глашатаи либерасти да не се връзваме... Много правилно го е написал човека. Аман от алчни задници. Все ламтят за още и още боклуци, с които са се затрупали.

Ще дойдат евтини коли.

и не схващате сарказъма на човека!

При соца всичко беше в рамките на разумното, на здравия разум, умерено. Всички бяхме нахранени, облечени, спокойни, усмихнати, образовани. Имаше добра средна класа. Никой не ровеше по кофите за боклук и не си лягаше гладен. За нормалното съществувание на човек са му нужни малко неща. Няма нужда да се затрупва с ненужни боклуци. Сега всичко е крайности. Затънали в кич и невиждан лукс оядени свине и гладни, дрипави мишки.

Сатанистите колкото и минуси да бухат, няма да променят естественият ход на случващото. То си го пише в Библията, книгата на Живота. Ще ги отнесе и тях потопа на Божия гняв.

Ама я го напиши това за соца във Фейсбук! Веднага ще те баннат свободните и демократичните!

Ами те педалите са най - набожни!

Е той не е виждал и затова ги писал "невиждани". Не уточнява от кого, все пак.

Уж Германия е модерна и развита страна ,а не може да справи с един грип който му казват Ковид 19.

айде другия месец нов внос на коли от Германия нови 1-2 пъти сползвани

Защото щеш не щеш трябва да имаш. Принуждават те. Колко се опъвах и на интернета, и на смартфоните. Ей, не можеш да се отървеш от тия пущини, ако искаш да функционираш и оцеляваш в пустото ви консуматорско общество. Ако ги нямаше тия нови технологии, от които мира нямаш, все някой дрънчи на телефона, до тоалетна не можеш да идеш, ще е много по-хубаво. Лично на мен няма да ми липсват. Защото помня колко по-хубав беше животът без тях. По-социален, по-весел, по-усмихнат. Така че стига ни заплашва с интернети и смартфони, все досадни средства за следене. Дано изчезнат. Ама кой знае с какви други простотии ще ни ги заменят. Все пак контролът на стадото се оказва сладко нещо за болните мозъци.

Те ако бяха набожни, нямаше да са педали, другарю Петров.

Мда, много ги е страх от истиината. Пречи им да ни промиват мозъците сега и да ни презентират либераст-толераст-педерастията на "демократичния" свят, който повече мяза на фашизъм, но не и на демокрация. И с банването на неудобните само още повече го доказват Такава чудовищна цензура и липса на свобода, никога не е имало.

ДИР а остана едно от малкото места където човек може свободно и анонимно да напише какво мисли за това или онова! Но мисля че няма да ги оставят за много дълго. От Козяк скоро ще дойде инструкция за борба с уж фейк новините!

Ти срещал ли си с поне около средното ниво интелигентност сороско-козяшки трол ? Защото аз не съм. Русия, Путин, Русия, Путин....като развалена латерна. Явно на тия думи им плащат центове, и олигофрените ги въртят нон стоп. Неграмотни, тъпи като гъз, с изпържени наркомански мозъци, празни кратуни...това са козяшките тролове. Днешните еничери. Те са и най опасни. Такива ще те предадат и заколят без и окото им да мигне. Кой нормален и средно интелигентен би се цанил за центове да врещи откровени тъпотии, клевети, лъжи и гнусотии ? Никой с достойнство и чест. Това са ниско ниво лумпени.

И "езика на омразата", когато не съвпада с партийните повели на Брюкселския Коминтерн и Сороския Комсомол. Иначе срещу Русия и соца може да се лее неограничено на талази омраза, но не и срещу мигрантите, исляма, гей парадите, извращенията, джендър идеологията, смяната на пола, еднополовата любов... Толкова е гнусно и изкривено вече, че чак сюрреалистично...

винаги ми е било чудно такива като тебе що си мислят, че потопът ще мине покрай и ще завлече само другите. Нещо за съвременен Ной ли се имаш? Сатанистите хубаво ще ги отнесе потопа ама и ти няма да минеш метър. Така че вместо да злобееш, успокой топката, че и ти не си безгрешен.

В Берлин има множество езера и канали, както и река Шпрее... Градът буквално е опасан от зеленина, паркове, гори и водни площи.

Уф, малоумни ли сте или да ? Много ясно, че потопът ще е за всички, колкото и да нямам персонална вина за педалските ви вакханалии... Всички вкупом ще го отнесем, не бой се, либерастка мишко!

Сатанистите и безбожниците се мислят за безсмъртни и затова такива новини за потопи не им понасят. Разклащат им крехката психика за края и началото на Апокалипсиса.

"Анонимно" -друг път! Много добре знаят кой и от къде пише.

Ти можеш ли да се справиш с нещо което не съществува.

БОКО Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКИ НАВОДНЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ ЗЕМНИ КЪЛБЕТА.

Kliment

Разправяй ги тия на тези които не са живели в соц-а.

Божиите наказания за прокламирането на лъжепандемии едва сега започват