Нисковъглеродното животновъдство е добро за климата, но може да причини епидемии

Изследванията показват, че и Covid най-вероятно се е появил от търговията с диви животни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ли са евроценностите на които държим в България?

Напишете нещо, за национализациятана нидерландските ферми! Какво доживяхме. Принудително да крадете земята на хората и да им забранявате да прозвеждат храна, защото били създавали въглероден диоксид. Скоро ще забраните на хората да дишат, защото изпускат въглероден диксид и създават парников газ. От алчност да откраднете земята на хората и да я дадете на големите корпирации да гледат генномодифицирани култури ще затриете света.

Като чете човек коментарите , разбира защо сме най- цървулската и неграмотна ,морално и материално пропаднала нация, заслужаваща мизерната си съдба. Прости , неграмотни , безсърдечни ,невярващи в нищо различно от собствените си знания и убеждения , породени и подкрепени от експерти на две ракии в местната кръчма.

начетен нефеляк, айде хващай за евроапта

Другарю или другарко. КОгато БЪлгария е имала системи с учлища, в Европа са били масово неграмотни. Стига сте писали откровени глупости! Взе да ми писва от всезнайковци. Като не ви харесва тук, айде при джендърите да ви се карат, защо сте им сбъркали местоимението и защо сте казали нещо накриво на някой афроафриканец, когато ви е забил два шамара преди това.

След 30 г. демокраси е така.

кой мъртав тъпанар вярва, че като пърдят всички крави на земята (200млн преко сили) и се ебава майката на климата? Честно? Едни английски учени направили експеримент и казали..

тази година разкри КЯМЪНИТЕ НА ГЛАДА в коритата на реките.. Най-стария от тях е датиран през 1411 година.. Та тогаз каква промишленост е имало в Европа.. След като първата промишлена революция идва 4 века по-късно.. Къв ли ЕС е писал тогава директиви за криви краставищи, щастливи кокошки и прасета??? И колко ли пъти оттогава Гълфстрийма и Ел Ниньо са били анормални с посоката си..

пълни щуротии

Каква красива снимка от путинофилска тролеферма хахахахахаха

Спрете да манипулирате хората! Няма да ви ядем изкуствените меса и други гадости!

Сектанти! Луди в повече.

Значи първо бяха щастливи кокошки, сега се връщаме пак към отглеждане от затворен тип. Някой бюрократ просто си няма друга работа и си чеше... егото...

Яжте лайна въглеродни нищожества....

Добро за климата е друго. Тераформирането, например. Отнема години, трудоемко е, но ... няма профит! Добро за климата би било закриването на всички въглищни централи, и замяната им с АЕЦ ново поколение, с пелетно подаване на горивото, където ядрените отпадъци са дефакто почти нулеви. Добро за климата би било, разбира се, инвестиции в проекти като ITER и подобряването им. Добро за климата би било също така да бъдат спрени масовите полети на разстояния по-малки от 500 киломентра в държавите с добре развита инфраструктура. Добре би било да се помисли върху вариант излишната електроенергия да бъде складирана в суперкондензатори, но не по днешна технология, ами да се мисли за подобряването на плътността и надеждността им. Пак няма профит! Не са виновни животните, че пръцкат, това ни е най-малкия проблем. А от акотата им може да се произвежда биогаз, между другото, това освен торта. Това, на което сме свидетели в момента в западните държави може да се нарече еко шарлатанство! С единствената цел тези, с многото пари да ... продължат да трупат пари! А на нормалните хора ... е, те да си гледат работата!

имам колеги, умни хора уж, вярват, че 1 милиярд крави като пърдят и повишават температуртата на Земята... Иначе, по Фурсов, чакат ни минимум 5 години Еко-Био-Техно фашизъм под всякаква форма и опаковка, докато не се разберат кой ще води дружината.

Някой да е чувал за топлини периоди, има само ледникови? Растенията консумират СО2 ! Цялото човечество се побира в квадрат от 89 км ( 89 000 х 89 000 ), като са застанали на метър от всеки.

Статията е писана от прасета за говеда. Най- ми хареса дето се "движели неподвижно" интензивните прасета.

Топва сме избрали в европарламента

Ковида си е лаболаторно направен, както и мерките към него бяха против човешките права. Спор няма. Сега мерките за борба с климатичните проблеми и те ще са против човешките права, то е ясно. Въпроса е че ако имаше прокуратура/съд и справедливост, всички тези престъпници с ковид мерките ако бяха в затвора, нямаше да има проблем сега да живеем мирно.

Скоро и данък пръцкане, с измервателни уреди на дупетата. Припомням: "за каквото и да ви говорят, винаги става въпрос за пари (физ.лица) и икономически интереси ( на нац. ниво)". Не съм робот. Поздрави,

Каква мръсна, гнусна пропаганда, всички зелени, еко пропагандисти да дадат светъл пример с хекатомба, водени от повредения мозък тумберг да скочат от някое високо място, светът веднага ще стане по хубаво място за живот

кви са тия глупости? Аз предлагам да убием всички ХОРА .. ВСИЧКИ да спасим тоя климат и да се свършва.. Един масов световен геноцид , следващата паднемията като я пускате да е още по ефективна да измрат ВСИЧКИ....