Новия всемирен потоп ще настъпи през следващите 100 години

Увеличава се разрушителната сила на приливите, на наводненията и на другите стихии на природата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще видим.Сега съм на сто, и още сто, тъкмо в средата на младостта. Но вие тренирайте, научете се на дърводелство и приютявайте всякакви животни у дома, стига да не са капризни и да готвят.

Не разбрах това повишаване изведнъж ли ще стане?!защото до 2100г остават 80г. С 8м да се повиши, това значи по метър на 10г. Не виждам от 2010 до 2020 морето се е повишило с метър?!

Оппааа - какво става тука бе хора ???? Само днес за един ден ДВА потопа едно след друго ?! Две статии по надолу ПОТОП , и сега още един ?! АЗ лично НЕ се притеснявам от това , защото доколкото разбирам от различните дискусии , ако Борисов падне от власт , за нас живот НЯМА , така че потопът не ни е толкова голям проблем , защото едва ли пък Бойко ще е премиер още 100 г. ?!

Опа и тука сте преписсвали, ама метрите не са 10. ами около 20.

Човечеството не може да направи нищо по-съществено. Колкото и да се напъваме, връзката Космос-Земя-човечество се доминира от първите два фактора. Затопляне и застудяване е имало и без намесата на човека. Като цяло, системата е инертна, промените и в двете посоки са сравнително бавни от гледна точка на продължителността на човешкия живот. Е, някои учени ще се упражняват в прогнози, понякога в интерес на определени икономически субекти.