ООН заяви, че не може да се произнесе по жалбата на Грета Тунберг

Важен детайл от решението е, че комитетът установява, че може да се занимава със случаи като този

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най големите замърсители ката САЩ,Китай,Русия,Великобритания,Япония и други,защо ги няма в списъка.

гаджета за теб няма ли бе девойче?

Самозадоволяването е най-екологично издържано.

супер, значи и ние може да пуснем жалба до ООН-то, за нарушени права от страна на държавите и ООН, за следните нарушения: 1. отказ за осигуряване на основни човешки условия за живот. 2. Системен расизъм и дискриминация въз основа на раса и вероизповедание. 3. тотално незачитане на пенсионерите за хора, и пълно пренебрегване, особено в селските райони. 4. Неприемане за хората от бяла раса и произхождащи от Източна Европа за пълноправни индивиди със собствено мнение, желание и достойнство. Дали тази жалба ще се приеме от ООН-то, или ние просто не сме от правилната страна. Жалби изглежда се приемат само от екоактивисти, гей/лесбиянки и мултиполови същества със неизяснена ориентация, както и чернокожи със произход десето поколение предполагаеми роби.

Правят си бизнес.

как се пуска жалба до ООН за едни тийн от квартала питам?

не знаят какво става, затова звучат фалшиво. И бъркат -само тези ли държави замърсяват? И как например Германия пък точно? Иначе каузата е правилна. Дано дойдат и по-правилни хора да я движат.

Тая няма ли да я тръшне короната? Грозно злобно лапе…

Не ме занимавай с глупости, бе!

Тая първо да се научи как се носи маска правилно.

еко-олигофренчета-фашистчета, що е ходят на даскало, а се занимават с дирижиран бизнес-проект от техните родители! И най-вече да се лекуват от психичните си заболявания, както сами признават. А ООН да не се пъне да приема всеки хахо!! Нещо не усещам глобално затопляне, а запалих парното и газовата гъба.. Еврогейщината и лицемерието нямат край.

Да не говорим че всички блага на съвременната цивилизация, а именно: топло, светло, дрехи, фармацевтика, средна продължителност на живота и т.н. се дължат на изкопаемите горива. Ако не бяха те, Гретка можеше и да не е жива -- да провери каква е била детската смъртност преди 70-ина години.

Доста тесногръдо... На него му било студено, значи нямало глобално затопляне... слабо, слабо, седни си.

Прав си, един от страничните ефекти на глобалното затопляне е застудяване!