17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъй де, Иво, ама по Коледа Все Пак ще вали сняг, колкото и да ми говориш за наднормаааааааа

Миналата година на Коледа беше 20 градуса,а преди 20 години и на Нова одина е имало над 20 градуса,дори хората по къс ръкав са ходели. Сега обаче постоянно журналистите ни натякват,че видите ли,рекордно топло,глобално затопляне,края на света идвал... Ами за всички ни краят ще дойде,2 на 2 е,всички там отиваме и никой нищо няма да вземе със себе си...

Продаването на въглеродни емисии е виртуален бизнес. Само невежи могат да твърдят ,че СО2 вреди на човечеството. Няма нито един научен факт, ,който да доказва ,че СО2 влияе на промените на климата .В атмосферата съдържанието на СО2 е много ниско Всеки човек ,всяко животно издишва СО2 .Без СО2 животът е невъзможен.. Без него няма фотосинтеза ,няма растения ,няма животни ,няма човек ,това е веригата .Растенията вдишват СО2 и издишват кислород.Без растения няма живот.Тия сиви,черни ,цветни пушеци не са въглероден диоксид.Този газ няма цвят ,няма мирис Но масовите пръскания от военни самолети ,създават се дири и мрежи ,образуват се плътни облаци ,тия пръскания създават парников ефект., при който топлината отразявана от земната кора и океаните обратно в космоса се връща в облачната перелина,създадена от Chemtrails обратно в атмосферата и по този начин се създава парников ефект,който увеличава температурите и глобалното затопляне. .Алчността какво ли не прави? НПО палят бразилските гори ,за да получавали пари. Данъци се налагат на бедните В България се горят в тецове евробоклуци ,за да не се плащали данъци.

Майката природа е регулирала броя на хората с епидемии, войни и е държала около 1-2 млрд. население. Сега отново ще ни накаже и ще върне баланса. Няма място за 7-8-10 млрд. човека, които искат да живеят охолно като американците.

Това са схващанията на Томас Малтус, починал през 1834 г. Първо четете бе, хора!

Не се радвайте. Топлофикация София казва, че тази година сметките щели да са "само" с 15% по-високи от миналогодишните. Няма значение каква е температурата щом има да се изплащат задължения. Дайте да дадем! За наше благо е.

Това означава ли, че сметките за парно ще са по-ниски или едното няма общо с другото?

Хайде сега булгаристнанците отново да закрякат - не, няма глобално затопляне, това са измислици на еврогейския съюз, за да ни обере парите, това е атака на външните врагове срещу България, защото сме най-великата и най-умната нация. Съвсем нормално е през декември да има дълги периоди по месец с около 15-20 градуса! И това смотано, болно дете Грета Тунберг бива най-нагло използвано от новите господари срещу най-старата държава в Европа-БЪлгария. Очакваме да завалят много коментари от възмутени булгаристанци, които освен всичко друго, са и видни метеоролози-климатици! Велик е българският народ! Всезнаещ, хиперинтелигентен, говорещ постоянно нравоучително от последна инстанция! Няма глобално затопляне! Дори през януари да се въргаляме потно-вмирисани със зимните си палта при 25 градуса из очукано-изкъртените тротоари, то ние пак ще крещим силно., възмутено-тремолиращо: Няма глобално затопляне! Долу ЕС! Поклон пред Путин!!! В комунизма се живееше като в рай!

На сушата на планетата има над 5 000 вулкана.. Средногодишно изригват 160 от тях.. При едно изригване се изхвърля в атмосферата СО2 колкото всичките кюмюрени централи на света за една година.. Та как ще са спре изригването на вулканите? А колко вулкана са под вода в моретата и океаните? Колко от тях изригват за година, а СО2-то им се изхвърля от 70% от повърхността на земята?.. П.П. - само не ми пиши, че лавата изхвърля прахови частици на два-три километра в атмосферата..

Добре. Доказа, че си идиот. Сега се прибери на топло и си изпий хапчетата.

Зелените трябва много да внимават какво си пожелават . Ако се лишим от пластмаси с какво ще ги заменим а . 1. Дърво и метал ....Нали се сещата това каво значи а ? 2. От билогично рагредими материали .Те от какви суровини се правят а ? Някой помни ли каво се случи с цените на храните когато стана задължително в горивото да има растилни примеси а ? Народа се юрна да съди рапица и площите за храна намаляха... от там глад в равиващите се държави АМАН ОТ ЕКО ТАЛИБАНИ ...

Така някой неталибан като се притесни за хората в развиващите се страни и ми става драго. Ми вземи си ги у вас като толкова ти е мъчно за тях. Нали така? :)

Странно защо когато има рекрдино ниски теператури те не се съобщават .Защото не влиза в наратива . Климата се променя и ще се променя .Той зависи от толкова много неща и на много заден план е човешката дейност-почто пренебрежимо млака . Много повече зависи от неща на които ние не влияем . НАпример сезоните -климата тук зависи от тях ..... Нищо де съберете пари да ги променим. Движението на планетета в слъчневата система . Слънчевата активност , волуканичната дейност, Движението на слънчевата система в галактиката... РАДВАЙТЕ СЕ НА ХУБАВАТО ВРЕМЕ И НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ЗЕЛЕНИТЕ МАФИОТИ .

Дано, дано! Идея си нямате как сън не ме хваща като наближи зима. Хайде, аз и с дрехите ще спя, до там съм я докарал ама дечицата какво са виновни, че са се родили на тази скапана територия!

Защо ли трият постове срещу дървосекаческата мафия?

Не се казва подгответе се а насладете се на температурни рекорди. Ние не сме с мисленето на Тунберг

Вие изобщо не сте с мислене. :) Вие сте от автономните модели с прости, базисни функции и без ясно предназначение. Дефектна продукция. ;)

Това значи, че НЕЩО ТРЯБВА ДА СЕ ПОДОБРЯВА, НАДВИШАВА и т.н. Спрямо коя година ще бъдат те? Значи това се е случвало вече.. Черно море е замръзвало и около 56-та година на миналия век до Резово, а преди две - три до Бяла успя да замръзне.. Ето - сега се пише, че с климатичните промени в резултат на човешката дейност температурата се е повишила, топят се ледници, Сибир се размразява.. Но в Русия се подобряват температурни рекорди от 1889-та година.. Да ви го повторя - през 1889-та година СИБИР ПАК СЕ Е РАЗМРАЗЯВАЛ... А тогава първата промишлена революция все още не е достигнала Русия.. Сталин и Хрушчов не са обърнали коритата на сибирските реки по това време.. Някъде да прочетохте, че само и единствено в резултат на намаляването на ползването на дезодорантите и фреона в тях, озоновата дупка се е затворила и е намаляла НАД ДВА ПЪТИ... Та първата Грета Тунберг - Севърн Сузуки, излезе вече от мазето.. Да.. Човешката дейност вреди на природата.. Но има и цикличност в климата..

Важна е средномесечната температура, не определени дни с рекорди. Такива винаги има. Не влизайте в тъпата пропаганда на Грета...

Средномесечната температура дали няма да е доста над нормата, а?

С поне 3 градуса ще бъде. Но Дънинг-Крюгер не прощава (на спецчето горе).

Така до Март и после да се оправи.

Тази сутрин си беше доста студено, какви ги дрънкате?

скоро очаквайте режим на водата като в Перник из цялата страна. Но нищо де, нека да продължават да изсичат гори и да карат материала в Гърця, така е. Едни карат кайени и х6-ци, т.е. всички, които се занимават с дърводобив, а на циганите, дето им бачкат дават по 50 лева да се убият от работа по цял ден. В България е така!

Каква аномалия ви гони? Още при месечната ви пригноза писах, че в средата на декември ще има циганско лято. Факта, че не разбирате какви са процесите в природата, не ви извинява за простотиите които бълвате.

Ха сега погледни в речника и виж от кога до кога е циганското лято

Питай циганите.

Иво Некитов вчера: ------- Мнозина си задават въпроса кой стои зад непрекъснато осветяваната от медийна истерия на най-високи нива млада 'активистка". Други и вярват искрено, трети споделят за асоциациите, които буди подобно медийно фаворизиране с някои позабравени комсомолски и комунистически мероприятия. ----- Иво Некитов, а днес пускаш поредна статия за температурни рекорди. Нали няма Глобално затопляне? Я кажи сега пак за комсомолското поръчение на Грета. Нали знаеш, Некитов, като пускаш статии с такива заглавия сам си противоречиш?

Радвайте се на хубавото време и не вярвайте на лъжците за края на света итн.. Затоплистите предричаха че до 2016 ще изчезне леда на Южният и Северният полюс. Не помнуите ли лъжливият американски престъпник (те амерканец не лъжлив няма ) Ла Гор който получи Оскар за лъжливият си филм . Е как така още има лед а ? Пазете природата не я замърсявайте . Ходете пеш с колело НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ЗАТОПЛИСТИТЕ И СЕ РДВАЙТЕ НА ЖИВОТА .

Ти що си прост? Американците ли казали това? Я пак си виж позивните. Точно те казват същото като тебе. Хубаво време... За градските тъпаци които хабер си нямат от земеделие.

Абе смешник времето е такова каквото е и една клика иска от времето да парави кинти ..... Климата се е променял и ще се променя .Можете да го приемете може и да се навиете да давате пари на престъпнци като Ал Гор и другите зелени талибани

Браво, най - накрая смислен коментар! От години повтарям, че тази липса на сняг в комбинация с ниски температури (сух студ) сутрин, "убиват" почвата, губи се минерализация, реколта - няма, или в най - добрия случай има, но с много лошо качество. Отделно от това, покачването на температурите през деня до положителните 8, 9 та чак до 16 17 градуса през декември и януари, са благоприятни за вирусите и микробите, които много по - лесно атакуват имунната система на човек, която пък през това време на годината е разбираемо по - незащитена заради липсата на пресни зеленчуци и плодове. Кой да го разбере това?

И догодина режим не само в Перник

Страхотно е! Ако има как цялата зима да изкараме така, цена няма да има!

Ще има, ама няма да можеш да я платиш.

Пфуу, що пари пръснах за ски - екипировка... Нищо, за догодина ще е чисто-нова!

Ще може да ги ползваш отново, когато всичко стане на пясъчни дюни.

Бягай към Алпите ;)

Споко, същата наука, на която не вярвате за глобалното затопляне, е измислила изкуствения сняг...

Ама на Мусала в момента е 5 градуса над нулата ;))