Коментари - Планетата се е запътила към най-горещия август в историята на измерванията | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новината е, че има ОХЛАЖДАНЕ от 2016

Нулеви емисии - нулата за нас, нетните постъпления за тях!

През 8-12 век след Христа в Гренландия се е отглеждало грозде. Толкова за най-топлият август ...

фраза е "в историята на измерванията". Измервания, които се записват се правят от има-няма 300 години. Хората съществуват от 150 хиляди години, планетата е на 4 милиарда години... Значи все едно заглавието да е: "Планетата се е запътила към най-горещия Август(Август се пише с главна буква м/у другото) за последните 0.02% от времето на съществуване на хората, защото за другите 99.98% от времето на нашето съществуване нямаме данни...."

Най студения август

Най-хладния Август в Лос Анджелис за последните 20 години...

И аз писах за Германия същото, ама модераторката ме изтри... Явно не отговаря на етикета на Посолството, което спонсорира зелените, лгбт и ковид19 ваксинацията. Справка -Байдън

Хехе, аре стига с тия тъпотии. Намери "Ханс" как да прави пари от нищо и няма спиране....

Не искате да Ви пръскаме с алуминиеви частици? Ето Ви пожари; ефекта е същия - Слънцето не пече толкова повърхността на Земята. Бухаха

Живея в Канада от 16 години и това е единствената година без лято. Само вали и е хладно. Миналата година бях всеки ден в басейна а тая съм го ползвал ЕДИН път. Стига с тея манипулации.

На подметката на ботуша е същата работа. Обикновено първия плаж е Февруари - Март, тази до Май, си беше СТУД!

И в Западна Европа е така, ама модераторите трият... Успех

Ама си имате горски пожари, причинени от невиждана та жега от 23 градуса

Ако се слушат медиите, европа вече е със средна температура като в Африка. Аз не я усещам.

Така разправят - Финландия и Исландия стават винени дестинации. В по-южните им райони почват да садят масово маслини и лимони.

И защо ви е срам да напишете кой е авторът на тази словесна полюция?

Пълни хлупости. Да не говорим, че няма особено значение, защото сега тепърва сме в точката на най-нивки ъемператури от много хилядолетия. Температурите са били по-виоски и не е имало никакъв проблем. Да не говорим, че борбата з въглеродният диоксид е най-глупавото нещо, което може да се направи по въпроса. Всъщност да спрем изцяло изпускането на въглероден диоксид, пак няма да спре затоплянето, защото то сие циклично природно!

Както добре се разбра, метанът в атмосферата причинява много по-голямо затопляне в краткосрочен период. Така че изхвърлянето на храна може да се окаже по-голям проблем за температурите. Освен това, Земята преди време е преминала през такъв ледников период, че единствено благодарение на изригването на един от мега-вушканите и изхвърления от него въглероден диоксид и сажди, има живот на тази планета.

А това, че близко около полюсите има овъглени дървета от тропически гори .... ама то е щото динозаврите много пърдели.

И както ще се изкажат, глобалистите - Ел Ниньо, ако изобщо има такова нещо е дело на простия човек с автомобила. Заводите гига фактроито, мега Теслата, супер Амазон, самолетите и корабите, американската армия и редица други техни институции, бълват озон и клийн еър!

Много моля, простия човек с жигулата да си спести коментарите. Ел Ниньо не е нещо имагинерно, кеото може да роди главата на някой жигулар.

Стига пропаганда. Вече никой не ви вярва. Пък и няма защо.

Аре по-полека малко. Некви хора се разхождат термометри и правят обобщения. Планетата се променя. Който не се адаптира - отпада. Еволюция, планетарен цикъл, карма, съдба, както искате - така го наричайте.

Ама иначе зануляването много те притеснява... Сега си представяш, че от климатичните промени ще умрат просто бедните от Африка. Боли те кура. Ти си в ЕС. Ама като чуеш за зануляването и, че непотребинте ще бъдат ликвидирани и го приемаш лично, нали? :))))

От жега ще умрат тъпанарите, които са по цял ден в офиса на климатик и живеят в бетоните на големите градове

Е те това е урсоловизъм. Макар че имаме данни само от 1955, това е най-топлия не знам си какво от 1950.

В България нито Юли,нито август бяха толкова горещи,преди е имало и по горещи лета...