Коментари - По-хладно днес, но горещините с температури около 40 градуса бързо ще се завърнат | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то и сега са толкова. Само в прогнозите има 40 градуса. Релано като видиш какво се е случило за този ден и виждаш, че изобщо не са се доближили темепратурите до прогнозните. Пропгандичка лека.

МНОГО СА МИ ИНТЕРЕСНИ ТАКИВА ГЛУПАЦИ, КОИТО ОТРИЧАТ ОЧЕВИДНОТО! ЖИВЯЛ СЪМ ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА ВИ КАЖА, ЧЕ ПРОМЯНА НА КЛИМАТА ИМА И ВСЕКИ ВЯРВАМ Я ВИЖДА! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПРИ НАС Е КЪМ ЗАТОПЛЯНЕ И ЗАСУШАВАНЕ! КЛИМАТА Е ЕКСТРЕМЕН ПО НАШИТЕ ШИРИНИ ВЕЧЕ, А НЕ УМЕРЕН! ИЛИ Е СУША, ИЛИ ГЪРМИ И ДУХА КАТО ЗА ПОСЛЕДНО И ТОВА Е ПРЕЗ СЕДМИЦА, МЕСЕЦ, А НЕ КАКТО БЕШЕ ПРЕДИ ПО ЕДИН ДВА, ТРИ , 5 ДЕНЯ В ГОДИНАТА ОБЩО И ТО НА 5-10 ГОДИНИ! БОГА МИ, РАЖДАН СЪМ В ПЛОВДИВ 1971 ГОДИНА НА 31 МАРТ И НА МАЙКА МИ СА И ПРАВИЛИ ПАРТИНА В СНЕГА ДО БОЛНИЦАТА! СЕГА МОЙТЕ ВЕЧЕ ВНУЦИ СНЯГ В ПЛОВДИВ НЕ СА ВИЖДАЛИ! ОТ 1998 НАСАМ! СЕГА СЪМ В ЛИЛКОВО РОДОПИТЕ И СПИМ САМО С ПАМУЧНИ ОДЕЯЛА, НЕ Е ВАЛЯЛО СЪЩЕСТВЕНО ОТ 12-ТИ ЮНИ!

Наборе , много от рано си разплискал легена ? Човек остава с впечатление , че си поне 41ви а не 71ви набор от поста ти , особено с тия главни букви ....

Преди 50 г. +33 градуса бяха най-страшното, което се случваше.

Екстра, аз това искам да се потим яко и без това топлофикация спряха топлата вода, тамън ще се разладиме

Лято е. Ще има горещини.

Дори и да слагате по 2 пуловера през юли, пак ще ви плашим с "нечувани горещини"

Максималните температури ще са от 230 до 35 градуса. От утре доста топло ще е! ТОП!