Пророкът на Апокалипсиса и неговите сбъдващи се прогнози (видео)

Точно преди 30 години водещият климатолог Джеймс Хансен чете пред Сената на САЩ своите прогнози

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотна статия! Ясно се вижда, че глобалното затопляне идва със страшна сила. В момента отвън са такива жеги, че едвам се диша.

Интелектът Ви напира със страшна сила, както и на масата тетки, неправещи разлика между времето в Горно Буйно и глобален климат. Респект!

Всичко хубаво, но какво правят Щатите по въпроса? Обама се опита да представи някакъв план за въглеродните емисии, Тръмп напусна споразумението за климата и зачеркна всички опити на Обама, но фактически до ден днешен САЩ са най-големият замърсител на глава от населението и втори след Китай в абсолютни стойности. Така че вместо да рИвът, да вземат да свършат нещо.

Пълни глупости. Само американските хомосапиенс от конгрес, пентагон, наса и белия дом, могат да си въобразяват, че човек изменя климата. Локално замърсяване, не влияе на климат. Изобщо не сме дорасли да променяме нещо в механизма на планетата или космоса. Ако имаме някакви постижения и можем да предизвикваме дъжд, земетресение и други детски игри на късите пи*ки, това не значи, че владеем управлението. Всеки ден ни се доказва, че сме нищожни бълхи, с копюрни хартийки в ръце.

*купюри

че още първият коментар ще илюстрира простотията в България...Жалко за децата ни...Ще растат в ужасен климат-природен, социален, интелектуален, морален...всякакъв...

Евала жено! С 2 изречения разкатахте всички климатолози и учЕни!) Евала! Убеден съм и, че сте веганка и не ваксинирате децата си!)))

е кво толкова просто ще живеем на височина морско равнище +70 метра....

Глобално затопляне?! В същото време на антрактида леда се увеличава... аре стига американски глупости!

Алчността е много по-силна от разума. Цената на прогреса винаги е висока, само сметката се плаща с отсрочка.

Не съм веганка. Ям умерено от всичко. Но виж децата наистина не ги ваксинирам. Здрави са. Не са като другите вечно болнави и с уложнения. без дерматити, непоносимост към лактоза и автоимунни заболявания. И изобщо не ме е грижа за мнението на тези, които си слагат по 200 ваксини. А за набедените учени и климатолози може да се поспори. Все пак и те са на заплата. А както знаем всички: който е на заплата прави и говори каквото шефа каже. Демек- поръчването на музика знаем от кого става :)))))

Някои хора ползват тези изследвания, за да пробутат икономическите си интереси, а не като глобално предупреждение. Има достатъчно смели и природно ангажирани проекти, в развитите страни, които ще намалят влиянието на човешката дейност, но алчността ги мачка като валяк, защото тя е на власт в този момент почти по цялото земно кълбо.

Гости от Китай и Индонезия чакаш ли? Ще ти гостуват докато спадне нивото, но само ако не им хареса тук.

Дори да не е толкова лошо положението, трябва да има усилие към намаляване на вредните газове и всякакво замърсяване. Достатъчно е да видите кадри от Пекин, където не може да се види повече от 50м., та дори и София. Всички плюят САЩ за всякакви глупости, дори и за свободата?! Но според мен отношението на американските политици им към замърсяването е най-сериозната причина, да се критикува САЩ. Макар че излязаха данни, че замърсяването е намаляло най-много в САЩ за последната година...

Трябва да си доста наивен да вярваш на такива глупости. Учен от наса пряви прогноза и след 30 г. - Учени от наса потвърждават че е истина. Браво. А който мисли че алчността за пари властва пък е още по омотан. Направете проучване в какво вярват и на какво се кланят тези които въртят света. Слепи ли сте за сатанизма които е пропил навсякъде. Това филми,музика, мода, вижте детските дрехи и символи.. Празно няма. Никой не го интересува общественото мнение, правилната се приемат зад кулисите. Ай отговорете си що ви сканират всеки път по летището.. Тероризъм? - Да бе, добро оправдание. И примери бол. Не забравяйте.. Земното кълбо и космоса както ни ги представят са Лъжа!

То за Антарктика американските учени не могат да се разберат и помежду си защото игнорират проучванията които не им отърват... или просто не са се сетили да направят, или с други думи и до днес когато става дума за глобалното затопляне първо се оповестяват теории за които едва в последствие се търсят доказателства в тяхна подкрепа;) Цитат:"Ново проучване на НАСА показва, че площта и масата на ледовете в Антарктика се увеличават благодарение на натрупания през последните 10 хиляди години сняг. Изследването оспорва заключенията на други проучвания, включително и доклада на Междуправителствения комитет по изменение на климата (IPCC) от 2013 г., в който се казва, че Антарктида губи континенталния си лед. Според новите анализи на сателитни данни, антарктическата ледена покривка нараства нетно с 112 милиарда тона лед годишно от 1992 г. до 2001 г. Това нетно увеличаване се забавя до 82 милиарда тона лед годишно между 2003 и 2008, съобщава сайтът на агенцията."

Тъйтъй)) Познах. Може да не съм пророк като Хансен, ама Бенчето веднага го усетих, че е веган и антиваксър:))хъхъ

И какво от това? :)))

Америкаските политици от лобито на глобалните американски компании преди 30 години УБИХА налвизащия в Калифорния електромобил! Изгледай документалния филм "Who Killed the Еlectric Car?" от 2006г и тогава разправяй врели-некипели. Ще видиш как насила са изземвали от собствениците им електрически автомобили за "утилизация". Между тях и известни артисти.

А пък това: "Макар че излязаха данни, че замърсяването е намаляло най-много в САЩ за последната година..." е такава ОПАШАТА ЛЪЖА, че няма повече накъде! САЩ и до момента ОТКАЗВАТ да подпишат договора от Киото, точно защото той ги задължава да снижат газовите си емисии до договорени от страните нива! Ти си един безкраен фейк, при това неуспешен. Ако няко ти плаща, за да тролиш и лъжеш в негова полза дълбоко се е заблудил. Ако го правиш не за пари а на добра воля ти е време, направо е преминало, да посетиш психолог.

А, нищо) Само доказва факта, че няма нормални вегани и прочее изтрещялници) Всички имат характерния блясък в очите и са разпознаваеми от пръв, дори виртуален поглед)

Що за прогрес ще да е това, след като ще доведе до самоизтребване?!!

Тъпичкото си е тъпо - трябва да се чете (не само "Винету"!). Ледът ТРЯБВА да се нараства по площ в Арктика: селд като темп. расте, значи и изпарението се повишава и следователно - количеството валежи. А над Арктика все още е достат. студено, за да вали СНЯГ, ан е дъжд. Променя се обаче типът на ЛЕДЕНАТА покривка - това не е вече онзи многогодишен арктически лед, а е с много по-рехава структура. Това казва човекът, но незнаещшият няма как да го разбере и смело пише (вероятно и говори) глупости!

Еваларка, маце, много си умна и освен това си най-нормалната на света! Сигурно защото се храниш само с месо и си ваксинирана против всичко възможност, в това число и против глупост! Респект само към такива като тебе ултра, мега хипер жени и половина!

Писанките ти доказват, че пък ти нямаш очила или си чукча-писател, но не и читател. Не съм веганка. Написах го и одеве. А какво ти считаш за нормално и изтрещяло или не- не ме касае :)) Всеки съди по себе си, а повечето не хвърлят по-далеч от носа си. К'во да правиш.. човещинка :))))) Касае ме как аз живея. :))

Deus Vult

Такива шарлатани трябва да ги съдят за международен тероризъм! То само моето поколение преживя над 10 апокалипсиса за последните 20 години... то не беше y2k, 2012, масивни слънчеви изригвания, трета и четвърта световна война, Борисов 1, 2 и 3...

PEYTSCH

Най-лошото е че промените и темпа няма как да бъдат променени...Същото важи и за Ислямската циганизация с комунистическата демагогия...Само Апокалипсиса може да поочисти Земята от тази напаст....

Виждам, че ме харесваш - няма проблем. Знам, че съм готин. Ама веганки не ме кефят, храносмилането ви е затруднено, заради прекомерни количества треволяк и целулоза....

Наистина трябва да се чете... нима натрупаният през последните 10 000 години сняг е отскоро, а и горецитираните от мен господа твърдят че промяната на разпределението на антарктическия лед се дължи на новоткритите вулкани които променят формата на ледената покривка докато обемът и в крайна сметка расте, твърдение противоположно на изказаното в статията, та пак опираме до това че хората подбират удобните им изследвания и напълно игнорират неудобните им, при това без да се стараят да съберат изчерпателни данни по темата-)

"Не риба, другари - кит! КИТ!!!" 70 МЕТРА!?! Хайде, посмали, манго... Става дума за 70... САНТИМЕТРА. До края на 21-ви век. Средно-прогнозно. Евентуално. Пише го и в доклада на същия този Джеймс Хансен - 2.5 ФУТА. Там е и прогнозата за максималното увеличение за следващите 500 години - 7.5 метра.

Апокалипсис означава "откровение", което разкрива ужасна ВОЙНА, при която две трети от населението ще загинат и ще остане една трета. На основата на това предсказание са плановете на управляващите света за "златния милиард", които трябва да останат живи, като се предпазят от ядрения катаклизъм в подземни градове и един милиард оцелели, които трябва да бъдат организирани като прислуга на господарите, това са само конспиративни теории, разбира се. Според Библията, оцелява една трета от населението, избраници Божии.

petrovito

Време е Борисов да се намеси...

Никой не смее открито да каже главната причина, а именно, че хората станаха много и трябва да се вземат сериозни мерки, като главната е да се ограничи раждаемостта, там където е прекалено голяма. Иначе хората ще намалеят по грубия способ

Никой не смее да посочи най страшното: Атлантическото течение се забавя! И това стана в резултат на катастрофалния разлив на Бритиш Петролиум в Мексиканския залив. Течението "пазеше" климата на Евразия, а сега....

Ще се спася т те в подземни градове, особено при наличието на сеизмични оръжия и повишена сеизмична активност! "Блажени са кротките, защото те ще наследят земята!"