Путин: Арктика се затопля, нека и ние затоплим отношенията си

Изказването на руския президент е на международния арктически форум в Санкт Петербург пред премиерите на Швеция и Норвегия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спор да няма - от глобалното затопляне Русия ще изгуби калининградска област и Ленинград, но ще спечели достъп до световният океан. Да бях на мястото на Путин вече щях да паля петрол по ледените полета на арктика да забързам процеса.

Климата се променя! Имаме затопляне! Китайците разбраха, че досега са яли само гарнитурата и се промениха! Сирийците, венецулеците и още няколко нации взеха да се усещат, че ги крадат и даже разбраха кой! Слепите в Япония прогледнаха и приземиха Ф35. Слепите в Етиопия прогледнаха и приземиха Боинг. Комшиите и те се престрашиха и показаха среден пръст на страната на маймуните. Даже евреите и те усещат горещ полъх и правят сверка на посоката. Но Путин не е Господ Бог и ум в главата на маймуните от САЩ и Великобритания неможе да налее. Още по-малък шанс за вразумяване имат лакеите им, в списъка на които е и България.

Приземили баба ти - Япония подготвя 2 самолетоносача с Ф35Б, Ф35А отделно. А Путин е късоглед и сдухан комплексар - дълго ще има да плащат руснаците последствията от дебилното му управление. Само бандата му офшорковци си разбраха от 'възхода'..

До "Ха" Свали си розовите очила и ако все пак ти е по-благозвучно - временно са преустановени полетите на Ф35 в Япония! Ако незнаеш са преустановени и в САЩ и решават редица проблеми по тях. Мъкааааа ... Заради Боинг рижавия заплашва Еърбас и ЕС с мита ... Мъкаааа ...

Временно означава няколко дни, умньо. Твоите още не могат да произведат техните - с тия 'полезни' санкции един модерен радар не могат дори да сделат. А какво стана с призивите да гледаме собствената си градина и да не обсъждаме и злорадстваме много много в такива случай (2 руски Су 34 се бяха сблъскали наскоро). Явно за ватната дружина не важат - виждам че весело надухте зурните и задумкахте тъпаните.

1. Временно не значи няколко дни. Няколко дни просто е абсурдно да бъде, но е излишно да се обяснява на човек като тебе 2. Не "моите" немогат да произведат, а руснаците, но на тях точно от този вид не им трябва. Това е друга тема и мене слабо ме засяга. 3. Североамериканските индианци не само демагогстват, но и играят "мръсно" на ЕС в който е България. Пример - скрито субсидират IT гигантите си и обират целия свят без да плащат данъци на никой. Все пак ЕС се опитват да ги накарат. За сега меко! Пример - нагло действат срещу реалната конкуренция със сила и непозволени средства, щото все още се мислят за недосегаеми - визирам случая с HUAWEY. Повече не смятам да те ограмотявам!

не щем затопляне, искаме нагорещяване. Искаме Русия на колене. Искаме да я разграбим.

Тоя май вдигна температура!

вансеремос пълна атаак и СССР за всички - нали сте безаналгови, най-велики, най най най най - какъв ви е рпобелма не разбирам... искаме рубли, искаме да сме като вас най най - страдаме под ботуша на запада - освбождавай... щом сте самодостатъчни и най най най най най най велики искаме и ние....

Превъзбудил си се нещо и не може да ти се следи потока на съзнанието.... :)))

Върни Крим и ще се затоплят и отношенията.

И да си изтегли главорезите от Донецк и Луганск и да плати репарации за нанесените щети и убитите над 10000 души.

той отдавна го върна.А и за какво да "затопля" отношения като и без това всичкото първенци и т.н. лидери през ден са на посещение и на килимчето в Кръмъл,Сочи или дори в самият Крим.

За това руските тролове са против зелената енергия, за това ви лъжат, че глобално затопляне няма. Защото ако глобалното затопляне продължи то климата в сибир ще стане по-поносим а този при нас пустинен. Руската пропаганда е вредна за разсъдъка ви .

Не виждам някаква логика в написаното.

Щото си тъп.

Пак шамар по соросоидите!

как точно ? Като говори за мир и те удря с хибридната си война ? доста подло/.

А бе, "Достоевски", така ли не разбра? Какво стана с международната изолация?

'Какво стана с международната изолация?" Ти кажи . Как върви руската индустрия - корабостроене, самолетостроене ?

Клекнаха, а? А само колко ербап бяха спрямо Москва, помните нали??? :)))

и путеф клекна, като вижда, че не може да оправи рублата

А, тя рублата отдавна се "сгромоляса"... какво разправяхте: 1000 рубли за 1 долар, нали? А и РФ "фалира" още през 2015, така гласеше мита, нали??? :))

Чета заглавието и се смея, това го казва кагебист и крадец на чужда земя.

Кой, какво е откраднал?

смей се, тва че си тъп не е престъпление

ботокса пак ръсии тъпотии! Кво затопляне на отношения иска след като нарушава границите на Скандинавските държави постоянно с военни самолети и бълва като откачен фейк новини за Норвегия и Швеция!

Я сподели някоя фалшива новина да видим? И да ти кажа не съм чул досега за нарушаване на границите на тези държави, би ли ми опреснил паметта?

Ако руснаците свалят още един ЯПОНСКИ НЕВИДИМ Ф35. Много ще се загреят работите

Путин трябваше да добави. "Арктика се затопля, нови газови и нефтени полета се разкриват за нас нека да не се караме ще има нефт и газ за всички"

"нека да не се караме,ще има нефт и газ за всички,ама ние ще ви го продаваме"