Коментари - Хиляди са загиналите заради рекордните горещини във Великобритания през лятото | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хвалеха се с бустерите, после лятото им виновно. 40 градуса в Англия.Щото пък в Кипър, на 100 км от Израел, на една географска ширина, това лято Уиндоус показваше 34-35 градуса, значи доста по-хладно е било. Ако може въобще да се вярва на някого днешно време.

Глупости и измишльотини. Да си сложат данък на пръднята на кравите и овцете ,а и на самите себе си да еба и дебили.

явно инжекциите функционират. бавно и славно.

Как хиляди бе другари, милиарди са направо, даже трилиони!

Ами те там дебилите не са достигнали цивилизованост да ползват климатици. По къщята още си стърчат диполни антени за тв. Първия ден като се събудих в Оксфорд и погледнах през прозореца, помислих, че съм през 80-те в Бг. Пейзажа беше късен цоц.

Щом си там знаеш, че масово няма климатици (за охлаждане) ! Просто не им се налага на хората заради тамошните метеорологични условия ! Което пиша важи с особенна сила за лятото, защото за зимата си имат парно, но лятото не им се е налагало охлаждане , най-много някой вентилатор !

По-точно е бях. В Южна Англия климатици си трябват от доста години, по скромното ми мнение. На север може и без тях. Парното и топлата вода в къщите над 90 % е на котлета на газ.... Упс! Туй ще е проблем, нали.

Наднормено тегло, алкохолизъм, обездвижване са много по важни фактори за смъртност. Спрете зелената пропаганда, и се гответе за високи сметки за парно и газ

Е то е ясно, че корона факсите немат нищо общо с извънредната смъртност, от жегата било! Жалки обяснения за плиткоумни овце!