Коментари - Хиляди са загиналите заради рекордните горещини във Великобритания през лятото | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е то е ясно, че корона факсите немат нищо общо с извънредната смъртност, от жегата било! Жалки обяснения за плиткоумни овце!

Наднормено тегло, алкохолизъм, обездвижване са много по важни фактори за смъртност. Спрете зелената пропаганда, и се гответе за високи сметки за парно и газ

Ами те там дебилите не са достигнали цивилизованост да ползват климатици. По къщята още си стърчат диполни антени за тв. Първия ден като се събудих в Оксфорд и погледнах през прозореца, помислих, че съм през 80-те в Бг. Пейзажа беше късен цоц.

Щом си там знаеш, че масово няма климатици (за охлаждане) ! Просто не им се налага на хората заради тамошните метеорологични условия ! Което пиша важи с особенна сила за лятото, защото за зимата си имат парно, но лятото не им се е налагало охлаждане , най-много някой вентилатор !

По-точно е бях. В Южна Англия климатици си трябват от доста години, по скромното ми мнение. На север може и без тях. Парното и топлата вода в къщите над 90 % е на котлета на газ.... Упс! Туй ще е проблем, нали.

Как хиляди бе другари, милиарди са направо, даже трилиони!

явно инжекциите функционират. бавно и славно.

Глупости и измишльотини. Да си сложат данък на пръднята на кравите и овцете ,а и на самите себе си да еба и дебили.

Хвалеха се с бустерите, после лятото им виновно. 40 градуса в Англия.Щото пък в Кипър, на 100 км от Израел, на една географска ширина, това лято Уиндоус показваше 34-35 градуса, значи доста по-хладно е било. Ако може въобще да се вярва на някого днешно време.