С какво е неповторима изминалата зима

Европейската агенция Коперник излезе с доклад за особеностите на изминалата зима: в някои отношения тя е уникална

Обратно в новината

Коментари - С какво е неповторима изминалата зима | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Топла зима, така е, но най-лошото е че няма валежи и там е проблема. Както върви, много хоро ще са на режим на водата.

Дава отговор на въпроса - с бляна по пълни водоеми, навяващи мир, спокойствие и сигурност. Щом си брахме кокичета през януари, значи чакаме първа жътва през април, а през май-юни ще хапнем и първите есенни ябълки. Само още не знам как стои въпросът с ягодите и черешите /онзи ден бързо се изнесох от "Фантастико" от ужас - видях малка кутийка с няколко череши и отдолу цена.....46 лв за 100 г!!!/. За да ги продават обаче, значи разчитат, че има кой да ги купи, и това вече е много страшно.

Неповторима е с бъзикането на температурните записи от минали години и с крякането на гретенистите.

"Зимна буря връхлетя северна Япония днес и предизвика нарушения в транспорта" ...Уникално - сняг през зимата.

Инструментални изследвания и статистика на климата се прави от има - няма един век! Няма как тази информация да е достатъчна за обосновано залючение. Като нищо е имало по- топли зими в миналото,но нямаме доказателства за тях!

Поредното наукообразно бълнуване по теми кото очевидно са далеч от компетентността на автора. Едно изречение, повторено 1000 пъти със сложни думи и псевдо анализи на призволни данни по измислен проблем. Щом иска, нека се излага момчето.

Да, бе .- Топлофикация при изравнителните сметки през август аргументирано ще ни докаже, че това е най-студената зима през последните 30 години!

Както и с отново високите сметки за парно в София.

Неповторима е с водната криза в Перник.