17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продавам подпалки, две каручки. Цена по споразумение

Очаквам българското лято през есента , а през зимата циганското лято , само така можем да преживеем и доживеем до зеленото !

Не, не чакайте студени дни. Очаквайте 30-40 градуса жега! Идиотията превзе тая държава!

Малий, как ще ми ферментира виното при тези температури? Ами джибровката след това? При тези цени на дървата с какво ще ги топля? Май ще ставам въздържател...

Тази зима ще мръзнат задниците и на соросоидите и на техните слуги. Напред към светлия ДемоНкрадизъм!

Започваме с теб

Студени дни? Сега е идеалното време за мене.

да разбера идиотите в офиса - лятото си пускали климатика на 17-18 градуса и се карали, че е студено така. Сега гласували и ще го пускат на 23-24 градуса. И в двата случая ходят по къс ръкав, при 15 градуса амплитуда спрямо температурата навън. От колежките, които обикновено са проблемни за това коя колко топло иска, почти никоя не работи от офиса. Иначе идеално време другата седмица.

Ти също си Ганьо, какво набави за зимата?

Е бива ли сега такива въпроси ?! Тая зима - ценности и солидарност, друго няма. Ако се появи, нема да е за българскиОТ суверен, а за партньорите му. Ние в какви мракобесни времена 45 години сме живели, та една зима няма да изкараме. Да му мисли сър Джон, Ганьо ще падне от ниско... и нема да му е за първи път.

ами нали идва зима разбира, че ще има още студени дни.. терпърва започва А ганьо набави ли си дръвца купи ли климатиче :D

И дръвца и климатиче имам и газова отоплителна печка. Какво да ти обяснявам хайде, че отивам на гроздобер