Смъртоносната буря потопи Британска Колумбия

Бедствието прекъсна комуникациите в канадската провинция

Обратно в новината

Коментари - Смъртоносната буря потопи Британска Колумбия | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко е виновен!

Господ ги наказва за греховете им,които взеха да вършат в повече напоследък,а те не се усещат и винят Глобалното затопляне!

Хаха само климатичните промени ще да са .... аман от неуки джендъри с голямо его и самочувствие. Само дето сега се смени системата над Тихия океан от Ел Ниньо на Ла Ниня, а именно Ла Ниня носи т.н. въздушни потоци с влажен въздух над Северна Америка и Канада и предизвиква извънредни валежи. "La Niña episodes feature a very wave-like jet stream flow over the United States and Canada."

Той казва,че това е най силната буря от един век.Моя въпрос е бурята преди един век пак ли от климатични изменения се получи.

"Канадски министър заяви, че "няма съмнение", че смъртоносната буря в Британска Колумбия е свързана с изменението на климата." Е щом министъра така е казал, значи няма съмнение, мда Няма никакво съмнение. Даже веднага станахме сигурни. Важното е, че министъра така е казал, още в първото изречение. Нищо, че са си построили къщите до реката. То това също е от климатичните промени. мда

Колко булгаре знаят какво е това "Британска Колумбия"? Държава ли е що ли , и къде е на глобуса. А Френска Гвинея даже и аз не я знам къде е. Има ли нещо Българска …..?

Гоше, бъдещия министър прецедател на България е израсъл там в по голямата част от съзнателния си живот. Каквото е България за тебе това е Британска Колумбия за него. Бива ли така да не знаеш.

Браво ? Майката Природа ще намери начин да унищожи глобализма по света, за да спаси човечеството от КОВИД терора и геноцида.