Снегът идва: Все по-студено през следващите дни, предстоят значителни валежи

Въпреки чувствителното понижение на температурите, те няма да слязат под обичайните за януари нива

Обратно в новината

Коментари - Снегът идва: Все по-студено през следващите дни, предстоят значителни валежи | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно прибрах зимните якета и извадих пролетните.

Какъв ти сняг... това, което идва си е направо сибирски ад... Аз не мога да си представя как е възможно в страна от ЕС времето да е толкова ужасно!!!!! Предстои да вали като в Сибир с температури като в Москва!!!! Как може такова нещо, питам аз и отговор ИСКАМ!!!!! В следващите дни в София може да стане даже около нулата и се очаква да има между 20 и 40 мм сняг!!!!! Е, това, ако не е истински ад, аз просто не знам!!!! И да ми твърдите, че такива са били зимите преди време, аз пак ще ви кажа, че Да, това може и така да е било, но това все пак е било по времето на бай Тошо, разбрирате какво имам предвид нали??!?! Ако ли, ами хващайте си влака за Москва.... И нещо повече, никой в МОН няма да се сети, че децата ни няма как да ходят на училище в този ад нали?!?!?! Никой няма да се сети, че е НАЛОЖИТЕЛНО при такива зверски условия те просто да са си по домовете!!!!! Аз няма да си пусна моето дете да ходи на училище след като навън в такъв руски ад!!!!! Моето дете НЯМА да стане жертва на безхаберието на МОН....!!!!!!! Докато има сняг и е опасно и хлъзгаво, то ще си е у дома!!!! А ако учителите отказват да го пуснат онлайн, ами ще се видим в съда с всеки един от тях персонално!!!! Да ги видим дали там ще са толкова отракани, както когато искат заплати!!!!! А, който не ме е разбрал.... Останалите, нека имат хубав ден!

Май и ти ми комунееш, тавариш, ама айде... Да не започвам, че може да стане страшно...

Ще се приготвя подобаващо! Свинско със зеле(ако не е вкиснало от жегата), Вино(и то ако не е вкиснало), да не би да изпусна зимата тая година!

Мдаа и тука комунеем.... Вече никой в нормалния свят не яде свинско.... всичко вече е на заместители от соя!!!!! Да се яде месо е нещо, което се прави само в Русия още няколко други държави с комунизъм... Е, хайде сега да си помислим като кои искаме да сме?!?!!? Можем ли да мислим, само това искам да попитам??!?! И ако можем, нека се сетим, че в Европа вече реално никой не иска да яде месо, защото хората ясно съзнават въглеродния отпечатък, който оставя пържолата им и ясно виждат страданието на животните, които са умрели!!!!!

Тебем те у рашкопитека па тебе ! Миналата седмица във Франкфурт ядох много вкусен джолан със зеле и не видях някой да страда и да яде друго освен месни гозби !

На вниманието на: г-н Георги Първанов - Президент на Р България г-н Сергей Станишев - Премиер-министър на Р България г-жа Емел Етем - Министър на Министерство на държавната политика за бедствия и аварии г-н Бойко Борисов - Кмет на гр. София г-да Кметове на всички градове в България Началници на Гражданска защита Шефове на снегорини Концесионери Други отговорни типове За да няма пак порой от тъпанарски оправдания, искам да ви кажа само едно: ВАЛИ СНЯГ, ТЪПИ КОПЕЛЕТА!

Твърде неочаквано и подло за края на януари...

.. по една-две ваксини да се поставят. Ей така за профилактика срещу "настъпващия леден ад".

Еми и преди 2 години дойде късничко зимата - но пък стоя до началото на Април :-).

Хайде бре не яде! И ти даже ядеш, та чак ушите ти пръщят, ама се правиш на атлантик европеец, дето не яде уж свинско! Ми яж тогава трева бре миндил!

Гледам за нашия град максимални 5-6 до края на седмицата. Дори няма минусови температури сутрин. Голямо застудяване, голямо чудо. Ужас, всички ще Омрем!!!

Времето ще е преобладаващо, мдаааа

Става страшно!

Ще има снежни дрифтове....в някое дърво

Баба януари си показа рогата....

Дядо Боже още не е разбрал, че Фандъчката е кмет. Той си мисли, че Борис Бонев е кмет на София и като го знае какъв некадърник е, зимата е решил в София да не пуска сняг.

Гоуем Сечко най-сетне ще извади плачихавката!

Даже на 22 април в Бистрица натрупа 10 см сняг, имам го на клип от мача на ЦСКА 1948 с Локо Сф

Къде тва и кога?

Няма Глобално затопляне, сичко ще е наред :)

Вапцинирвайти съ, чи ши и страшно

А, може ли да не е "глобално" затоплянето, а само да се изместват климатичните пояси? ,