Снегът идва: Все по-студено през следващите дни, предстоят значителни валежи

Въпреки чувствителното понижение на температурите, те няма да слязат под обичайните за януари нива

Обратно в новината

Коментари - Снегът идва: Все по-студено през следващите дни, предстоят значителни валежи | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вапцинирвайти съ, чи ши и страшно

Няма Глобално затопляне, сичко ще е наред :)

А, може ли да не е "глобално" затоплянето, а само да се изместват климатичните пояси? ,

Гоуем Сечко най-сетне ще извади плачихавката!

Дядо Боже още не е разбрал, че Фандъчката е кмет. Той си мисли, че Борис Бонев е кмет на София и като го знае какъв некадърник е, зимата е решил в София да не пуска сняг.

Ще има снежни дрифтове....в някое дърво

Става страшно!

Времето ще е преобладаващо, мдаааа

Гледам за нашия град максимални 5-6 до края на седмицата. Дори няма минусови температури сутрин. Голямо застудяване, голямо чудо. Ужас, всички ще Омрем!!!

Еми и преди 2 години дойде късничко зимата - но пък стоя до началото на Април :-).

Даже на 22 април в Бистрица натрупа 10 см сняг, имам го на клип от мача на ЦСКА 1948 с Локо Сф

Твърде неочаквано и подло за края на януари...

Баба януари си показа рогата....

На вниманието на: г-н Георги Първанов - Президент на Р България г-н Сергей Станишев - Премиер-министър на Р България г-жа Емел Етем - Министър на Министерство на държавната политика за бедствия и аварии г-н Бойко Борисов - Кмет на гр. София г-да Кметове на всички градове в България Началници на Гражданска защита Шефове на снегорини Концесионери Други отговорни типове За да няма пак порой от тъпанарски оправдания, искам да ви кажа само едно: ВАЛИ СНЯГ, ТЪПИ КОПЕЛЕТА!

Къде тва и кога?

Ще се приготвя подобаващо! Свинско със зеле(ако не е вкиснало от жегата), Вино(и то ако не е вкиснало), да не би да изпусна зимата тая година!

Мдаа и тука комунеем.... Вече никой в нормалния свят не яде свинско.... всичко вече е на заместители от соя!!!!! Да се яде месо е нещо, което се прави само в Русия още няколко други държави с комунизъм... Е, хайде сега да си помислим като кои искаме да сме?!?!!? Можем ли да мислим, само това искам да попитам??!?! И ако можем, нека се сетим, че в Европа вече реално никой не иска да яде месо, защото хората ясно съзнават въглеродния отпечатък, който оставя пържолата им и ясно виждат страданието на животните, които са умрели!!!!!

Тебем те у рашкопитека па тебе ! Миналата седмица във Франкфурт ядох много вкусен джолан със зеле и не видях някой да страда и да яде друго освен месни гозби !

Хайде бре не яде! И ти даже ядеш, та чак ушите ти пръщят, ама се правиш на атлантик европеец, дето не яде уж свинско! Ми яж тогава трева бре миндил!

Какъв ти сняг... това, което идва си е направо сибирски ад... Аз не мога да си представя как е възможно в страна от ЕС времето да е толкова ужасно!!!!! Предстои да вали като в Сибир с температури като в Москва!!!! Как може такова нещо, питам аз и отговор ИСКАМ!!!!! В следващите дни в София може да стане даже около нулата и се очаква да има между 20 и 40 мм сняг!!!!! Е, това, ако не е истински ад, аз просто не знам!!!! И да ми твърдите, че такива са били зимите преди време, аз пак ще ви кажа, че Да, това може и така да е било, но това все пак е било по времето на бай Тошо, разбрирате какво имам предвид нали??!?! Ако ли, ами хващайте си влака за Москва.... И нещо повече, никой в МОН няма да се сети, че децата ни няма как да ходят на училище в този ад нали?!?!?! Никой няма да се сети, че е НАЛОЖИТЕЛНО при такива зверски условия те просто да са си по домовете!!!!! Аз няма да си пусна моето дете да ходи на училище след като навън в такъв руски ад!!!!! Моето дете НЯМА да стане жертва на безхаберието на МОН....!!!!!!! Докато има сняг и е опасно и хлъзгаво, то ще си е у дома!!!! А ако учителите отказват да го пуснат онлайн, ами ще се видим в съда с всеки един от тях персонално!!!! Да ги видим дали там ще са толкова отракани, както когато искат заплати!!!!! А, който не ме е разбрал.... Останалите, нека имат хубав ден!

.. по една-две ваксини да се поставят. Ей така за профилактика срещу "настъпващия леден ад".

Точно прибрах зимните якета и извадих пролетните.

Май и ти ми комунееш, тавариш, ама айде... Да не започвам, че може да стане страшно...