Снежни бури в САЩ и Европа - в Нидерландия за първи път от 10 г., силен вятър и у нас (снимки)

В следващите дни фин прах от Сахара ще достигне райони на Централна Европа и Балканите

Обратно в новината

Коментари - Снежни бури в САЩ и Европа - в Нидерландия за първи път от 10 г., силен вятър и у нас (снимки) | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тьй де нормално е да по-студено от лятото!

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще добие Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува над 35 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804

Пясък от Сахар пък покри Южна Европа Какво е Сахар? Нещо като захар? Или торта Сахер? Или пък Сакар?

Единствената полза от вируса. Времето се нормализира

Това са новините при глобално затопляне, представете си при глобално застудяване какво щеше да бъде ;-)

Докато има хора, които мислят, че глобалното затопляне означава вечно лято по целия свят, нещата ще стават още по-страшни.

няма сняг :-(

сахарски прах ми липсваше! Малко ми е нашенският си, та и този! Поне да пратят арбайтери, че местните нещо се ослушват. Първо сами си изринахме снеговете, после тгрябва и сами да си метем.....Но при плащанията в общините някакси го правим....споделено! Как беше онова за лудият и баницата?

О, то Валя в Тексас и то там където не е валяло сняг от 20 години. Натрупа така, че почти пред всяка къща имаше снежен човек. Ма на другия ден го стопи

В Тошингтон като падне малко сняг разбира цяла БГ (не че е важно, а ма нали братски хАмерикански народ, ала-бала). Само за сравнение, в Якутск днес температурите ще се покачат до цели минус 30. Минималните са под минус 40.

И на кой му дреме за якутска ?

Ами така е. Нали сега сме колония на запада?

Така де, на никой не му пука нито за Тошингтон, нито за Якутск, нито за Тошсква. А ма на, навират ни ги.... като много важни.

Супер Яко сняг и пясък!

Ветър дуе,мудо ми се клати

която зъзне от студ, съобщи Франс прес. Убеден съм, че точно Франс Прес няма да се изцепи с такъв малоумен изказ. Виж, дира - да.