Снежни бури в САЩ и Европа - в Нидерландия за първи път от 10 г., силен вятър и у нас (снимки)

В следващите дни фин прах от Сахара ще достигне райони на Централна Европа и Балканите

Обратно в новината

Коментари - Снежни бури в САЩ и Европа - в Нидерландия за първи път от 10 г., силен вятър и у нас (снимки) | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

която зъзне от студ, съобщи Франс прес. Убеден съм, че точно Франс Прес няма да се изцепи с такъв малоумен изказ. Виж, дира - да.

Ветър дуе,мудо ми се клати

Супер Яко сняг и пясък!

В Тошингтон като падне малко сняг разбира цяла БГ (не че е важно, а ма нали братски хАмерикански народ, ала-бала). Само за сравнение, в Якутск днес температурите ще се покачат до цели минус 30. Минималните са под минус 40.

О, то Валя в Тексас и то там където не е валяло сняг от 20 години. Натрупа така, че почти пред всяка къща имаше снежен човек. Ма на другия ден го стопи

сахарски прах ми липсваше! Малко ми е нашенският си, та и този! Поне да пратят арбайтери, че местните нещо се ослушват. Първо сами си изринахме снеговете, после тгрябва и сами да си метем.....Но при плащанията в общините някакси го правим....споделено! Как беше онова за лудият и баницата?

Герберчо, ми провери бе - или нямаш мозък, типично по герберски и трябва да квичиш и мучиш под всяка ДРУГА новина, щото си малоумен и не можеш да видиш новината на първа страница?

И на кой му дреме за якутска ?

няма сняг :-(

Ами така е. Нали сега сме колония на запада?

Това са новините при глобално затопляне, представете си при глобално застудяване какво щеше да бъде ;-)

Единствената полза от вируса. Времето се нормализира

Пясък от Сахар пък покри Южна Европа Какво е Сахар? Нещо като захар? Или торта Сахер? Или пък Сакар?

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще добие Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува над 35 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804

Докато има хора, които мислят, че глобалното затопляне означава вечно лято по целия свят, нещата ще стават още по-страшни.

Така де, на никой не му пука нито за Тошингтон, нито за Якутск, нито за Тошсква. А ма на, навират ни ги.... като много важни.

тьй де нормално е да по-студено от лятото!

Точно! Дреме им на бг гражданите за тексаските алкохолици, сякаш са ни съседи или роднини