17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Температурите падат до под 0 градуса!!!!!!!! Отново идва арктически студ и сняг!!!!! Какво ще правят децата, които са на училище?!?!!? За пореден път ли ще им рискуваме живота да ходят през поледици и преспи сняг?!?!?!?! Кога ще се вземат адекватни мерки за всичко това и ще се разбере, че училището генерално трябва да е онлайн?!?!!? Защо излагаме децата си на подобни опасности всеки ден?!?!?!?!

Вие като дете он лайн ли учихте и имаше ли сняг през зимата ?Айде на стари години не давайте акъл като ви е студено

Значи сняг и виелици през зимата не са проблем! Проблема е, че в моя роден край (южна България) още от 27 февруари дърветата разцъфнаха! Това е така трета поредна година под ред! И сега с тия студове пак няма д има плод! Но и това не е толкова важно! Важното е, че някои "умни" "хора" продължават да ми твърдят, че климатични промени нямало и нямало и да има! И само се питам готови ли са да си заложат живота на това тяхно твърдение?

Първо беше Глобално Затопляне. После когато стана прекалено студено, казаха Климатични промени. Климатични промени има, винаги е имало и ще има. Въпрос е какво е влиянието на човека в тях. един пример. Оказа се, че с всички хора по къщите, почти никакви производства и никакви пътувания а Въглеродният двуокис продължавал д се покачва.... аххх,ма нали ние го покачвахме и т.н

Ми как да ти го кажа по просто! Не си прав! Цялата световна икономика е свързана с отделяне на CO2! Няма аспект на икономиката дето да не се отделя CO2. После мислиш ли, че, както ти казваш, за една година сме били затворени, не сме отделяли CO2, няма да споменавам изкаряне на въглиша за отопление, дърва за отопление, природен газ за отопление и още и още! И накрая мислиш ли, че ако само за 1 година спрем цялото отделяне на CO2 (което пак да кажа НЯМА как да стане) това ще промени 250 - 300г непрекъснато отделяне на CO2 от хората? Та замисли се малко! Време ти е!

Сняг, виелици, слънце и дъжд се редуват в следващите дни - ужас !!! И това през март !!!