Специалисти прогнозират катастрофално подводно изригване (снимки, видео)

Геолози от Франция откриха възможна причина за загадъчни сеизмични вълни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да изригва стига с тези долари, пари акции и какво ли не ! Земята трябва да се пречисти от паразита познайте кой е паразита!!!

Цялата алчност не може да компенсира един катаклизъм от глобален мащаб, а заради ограниченията с авторските права в науката, изходът може и да е бил измислен, но да си е умрял в папките или директориите.

petrovito

напротив, изхода си е стока с непоклатима печалба

"са се преместили големи обеми (над 1 куб. км) магма." То много бе!

На теб малко ли ти се струва? Например знаеш ли, че цялото население на Земята може да се събере в 1 куб. миля (преди 15 години беше 1 куб. км. и затова сега съм ти дал малко аванс) :-)

Вземи и прочети малко по темата и ще установиш, че за това за което става дума, 1 куб/км материал е КАПКА в морето. Въобще нямаше смисъл да правиш други сравнения, нямащи нищо общо с темата. Ма айде, като си почнал - знаеш ли, че една чаена лъжичка материя от неутронна звезда тежи няколко милиарда тона? Това има също толкова смисъл по темата, колкото и твоето сравнение. Мерси за аванса, ама няма нужда.

Господа, допускам, че е възможна грешка в тази част от текста, която е с източник БТА, но не си струва загубата на време да се проиверява точното число. Всеки, който все пак държи, може да го стори с бърз сърч от няколко клика. Поздрави.

ПоразгледАх и други източници, баш за 1 куб. км се говори. Може и да ни се струва малко, но в мащабите на геотермалните събития подобно нещо може да се окаже просто предвестник на нещо огромно. Човечеството не е било свидетел на живо на истински природен катаклизъм, каквито е имало преди милиони и милиарди години, когато са се появявали планински масиви и са изчезвали огромни парчета суша. Та никога не се знае кога нещо такова може пак да се отпуши и да не си наблизо. Учените знаят доста малко за това какво точно се случва под земята...

Продължавайте да унищожаване планетата Земя. Накрая тя ще ни унищожи!