17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано не пада такава градушка в щатите, че онези като нищо ще помислят, че ги бомбардират и ще пуснат ракетите към Русия и ще стане войната.

Нищо особино, само дето градушката ударила НОВОСЕЛСКАта ГЪМЗА!

Този от видеото, дето загръща с палтенце "най-свидната" е чист ариец, хванал повечко тен.

и тия са били бели , преди предишните климатични промени

Я, американците пак са пуснали HARP-a.

Загубва се езика ни. Хората с трудност намират български думи и изрази, от неграмотност и незнание. Все пак е добре, че още не се изпозва "сел" вместо "клетка", но и последното може да се замести с нещо не-английско. Преди време същите хора с беден речник се кланяха на русизмите и на чуждици от немски език, сега на криво-преведени такива от английски. Още по-смешно е като протестират срещу останките от руски термини с довода за чистота на езика...и ги заместват със "супер-клетка". Или "експертиза" (умение, опит).

И това незнание на езика е заразно. Видях грешка в първото си изречение по-горе... на нещо, което винаги е било ясно и лесно.

Предложете термин, еквивалентен на супер-клетка и ще пишем на автора да го смени. Има и толкова много други чуждици, за които0 да мрънкате с кеф. Сещам се за "термометър" (вместо хубавата бг дума "топлоизмервател", примерно....Хектопаскал....кибрит...Баланееее, Балане, знам те аз......

ЧОК КУВЕТ КАФЕЗ