17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин е виновен. Давай нови санкции

Малко им е,нищо им няма и природата е срещу тях.Дано ги тресне по-силно ,че светът да си почине от тези мизерници.

Крият, че са били руски ракети.

Когато Господ иска да накаже Хамериканците им праща бури и урагани. Когато иска да накаже останалата част от света им праща Хамериканците.

Голям кеф ! Господ си знае работата !

който зло търси зло намира

Така и не разбрах защо великите Американци си строят къщите от клечки за зъби. Духне вятър и се разпада всичко. И пак строят с летви и пирони. Страшни олигофрени.

Начи тия с тоя ХААРП не се спряха да мачкат зони където хората са въоражени и имат земеделие. Атаката към ядрото на Америка не спира.

Аман от олигофрени и тролове в този форум.

Май олигофрена си ти!

Супер! Красота! Направо да изригне и Йелоустоун и да ги заличи от лицето на земята, ще е най-добре!

Точно това се случва с американците - сеят зло по света, но и намират зло!

От няколко дни се забелязва МНОГО ЗДРАВО манипулиране на това което харесваме или не с "+" и "-". И не, не е че едновременно генерира няколко мнения, определено МАНИПУЛИРА в посока Велика Америка. God Bless USA, казва манипулаторът и USA направо блесва.

Ходи гледай в Донбас как се гърмят в блоковете. Блока не се разпада и да се разлита на съставни части. Напъни тая чутура и зацепи, че в Америка къща за половин милион е сделана с манарата и летвички. Само най-богатите в Америка имат истинско строителство със солидни основи. Да ви еба в простите свиркаджий и педали, тук и лайно да ви дадат ако е американско ще го налапате веднага. На чети да се образоваш долен тъпанар. Боготворите държава на тотална корупция скрита зад курвенски номера и лъскави рекламки. https://dengarden.com/misc/American-Houses-and-Bad-Quality

Ужас сега този белоглавия орел ще наложи санкции на природата.

Има ли някой нормален тука ?

Може би е някакъв намек Отгоре?