"Това е нелепо": Грета Тунберг разкритикува решението петролен шеф да председателства преговорите за климата

Султан Ахмед ал-Джабер е главен изпълнителен директор на Националната петролна компания на Абу Даби (ADNOC)

Обратно в новината

Коментари - "Това е нелепо": Грета Тунберг разкритикува решението петролен шеф да председателства преговорите за климата | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"г-жа Тунберг"??? Това откога? Дойде ли горещият нов швед с грапавото кересте?

ЯВНО ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ФОРУМА СА ИЛИ МНОГО , МНОГО КУПЕНИ ОТ СОРОС ИЛИ СА ПО-НЕНОРМАЛНИ И ОТ ЛУДОТО ГРЕТИ, ЩОМ И ПОЗВОЛЯВАТ ДА СИ ПОКАЗВА КРИВАТА ФИЗИОЛНОМИЯ НА ФОРУМА И ДА ЗАНИМАВА ЦЯЛ СВЯТ С НАЛУДНИТЕ СИ БЪРТВЕЖИ И ИДЕИ.

Интересно, спираме петрола,газта,въглищата, атомната енергия и хоп масов мор.Така ще спасим планетата.Браво Грета,браво Давос,браво Шорош.Принципа на златния милиард и техните 200 милиона роби в действие.Да ви кажа ли вие балъците дето си пиете ракията и викате машала от кои сте? Айде некой друг път.

Гретето я върнаха на сцената. Явно нещата със затоплизма не вървят на добре, щом я изкараха отново д играчи небивалици.

На тая малоумна сороспия й трябва един як, горещ негър, да й разпори трътлестия гъз и да миряса най-накрая! :)

Може от 10 неща да не одобряваш 9, но за 1 да си съгласен. В случаят е права. Че се обслужва някакъв интерес и е абсурдно такъв да е ръководител. Нещата са до мярка. Тя е много далеч извън нея.

Тая па лудата кой я пита та се обажда????

ОБИЧАМ ТЕ,ГРЕТА! ДЕТЕ МОЕ ДОСТОЙНО! ТИ СИ ЕДИНСТВЕННАТА МИ НАДЕЖДА ЗА ПОБЕДА НАД КОНСУМАТОРЩИНАТА И УНИЖЕНИЕТО НА ЛЮБОВТА ! НАПРЕД,ДЕТЕ МОЕ ! ТИ МОЖЕШ ДА ПОБЕДИШ ЗЛОТО! ТИ СИ ВЕЛИКА! ТИ СИ МОЕ ДЕТЕ,ГРЕТА !

ТЕАТРАЛНО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ! И ФОРУМЪТ НА ПСИХОПАТИТЕ В ДАВОС, СЪЩО! ТО Е ПЪК НАЙ-НЕЛЕПОТО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ! АПРОПО, ДЕДОВЦИТЕ С КАМИЛИ ЛИ ДОЙДОХА В ДАВОС, ИЛИ НА КОНЕ?!

Даже била издала заповед за прекратяване и спиране. Тази скоро и на бесилката ще праща когото си пожелае.

чукнете в тубата да видите Грета след ареста.... каквито и въпроси да и зададат извън сценария, който има само се хили и навежда главата

Малкия климат гоблин, явно не е наясно, че всичките зелени програми, сделки, конференции са организирани от същите тези тежки капиталисти дето направиха пари от петро-долара. Но тя протестира пред камерите вместо да се ограмотява, това е следствието.

няма ли някой от новите шведи да й удари една гъска да се мирне, бахти

То и недоучило лапе да дава акъл на възрастните също е нелепо ама никой не я спира.

Нелепо е някаква патка с незавършено средно да бъде цитирана от медиите като някакъв авторитет...

Хич не е нелепо - медиите добре знаят кое дразни публиката (напр. мамината Грета в акция), а скандалът продава както нищо друго.