"Дървото на Джошуа" изчезва заради затоплянето на климата

Не само белите мечки и пингвините са застрашени от изчезване заради промяната на климата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние СМЕ най на тази планета, и това е неоспорим факт.

Абсолютно прав си! Най-зловредни, най-алчни, най-непригодни ,най унищожителни.....все най-най!

Да, така е. Климатът на Земята се променя постоянно, без значение какво правят хората, животните и т.н. Най-силно влияе световния океана, който е 70% от Земята. Така преди много, много години пустинята Сахара е било много по-добро място за живеене, дори има безпорни доказателства, че именно в Африка се е зародил живота. В малко по-близкото, но все пак далечно минало именно там науката е била на много високо ниво, имам предвид арабските учени. После поради климатичните промени, се е наложило хорицата от там да се преместят на по-добри места за живеене и заедно с това предвижване някакси неусетно са се "изгубили" и арабските учени. И сега е все същото...климатът се променя, за добро или зло. Едни видове ще изчезнат, други ще се развият неимоверно много, а и ние хората на дали ще изчезнем скоро, разбира се ако майката Природа не реши нещо друго.

Двукраките млекопитаещи влияе на климата това е неоспорим факт...също така един от най-големите замърсители на природата са двукраките млекопитаещи, които се славят ис голяма алчност.

Някои видове пингвини са застрашени. Има и такива, които живеят в тропиците и на екватора.

На мен повече ме тревожи потоците хора, които ще тръгнат към Европа от Африка заради затоплянето. Този процес се очаква. Тъкмо ще се стабилизираме от мюсюлманите, арабите и ще ни залее африканска вълна.

"Късолистната юка може да расте на повече от 10 метра височина" Каква височина - надморска, или да достига до 10м височина?

Двукраките в желанието си за повече и веднага унищожават всичко живо, само защото се мислят за най на планетата!