Вещае ли женският младенец следваща студена зима у нас?

Студената тихоокеанска Ла Ниня започва до дни и това ще "разбърка" климата на планетата за няколко месеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за първи път през тази зима температурата в София не падна под минус 10... за втора или трета година сняг пада точно два пъти.. в Аляска температури по 24-30 градуса... какви студени Нини, кви пет лева - глобалното затопляне си е факт...

Прогнозите за зимата - и метеорологична, и икономическа, и здравна - са толкова лоши, че направо ми иде да си намеря хралупа в гората, да се свия в нея през септември и да откарам до пролетта :)

Вещае за гробаджийските сатанисти, гроб с маска!

Нищо не ти рабираме, бе! Женският му младенец ни вещаел,,,,

Идиотин. Какъв женски младенец? Момиченце се пише.

Ако е така, тия мошеници от Топлофикация ще си ударят гъза в тавана от кеф. Ще надписват сметки на воля, както при мартенските сметки. - Алоу, Софиска вода ли сте? - Не, Топлофикация сме? - И на вас да ви ева мамата! хе-хе

Дира, какво значи заглавието бе ????! Вещае ли женският младенец следваща студена зима у нас?

Хора, хора, що за творческо заглавие? Да не сте наели някой от кафевите сайтове да ви пише новините вече?

Благодаря на г-н Некитов за информативната статия! Така обяснено и подкрепено с факти е много по-разбираемо!

Кат оспря производството и транспорта в света и се изчисти атмосферата от парникови газове и планетата си обръща процеса на глобално затопляне. Ето ви един утопичен сценарии. Ако хората с дейността си тровят природата, нека да направим целият свят да работи 6 години и на 7-мата година всичко да спира да работи, производство, коли, вяскакво друго замърсяване. Хората да са в къщи и да получават заплата, заработена и натрупана във фондове през предишните 6 години. Производствата ще са натрупали запаси за тази нулева година, за да няма недостиг на стоки, хората ще са си по 1 година в къщи да прекарват времето с децата си и близките си, цяла една година на всеки 7 години. Който иска да се наспи, ще се наспи, който иска да си направи нещо, което бави с години, ще го направи, ще изкара някой курс, ще завърши образователен ценз, ще направи ремонт в къщи. и така планетат ще минава процес на изчистване на всеки 7 години.

Глупости на търкалета. Нивото на СО2 е стабилно и не намалява, което пък говори доста зле за затоплистките теории по принцип на фона на евентуалната Ниня и не само. Пропаганда да има :)

Ла Ниня

добре де, остави всичко, предложението на тхр си е супер

На мен тая идея ми харесва много. Одобрявам.

amantes

vervam samo na dedo