Хладното лято - невъзможно, 2 част

Въпреки наднормените валежи в последните 3 месеца, температурите остават в рамките на обичайните, а на места дори ги превишават.

Обратно в новината

Коментари - Хладното лято - невъзможно, 2 част | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се ядосвай Гост! Аз отдавна вече престанах да се впечатлявам на идиотските прогнози, при това на всички синоптици. Престъпно е да прогнозираш сухо слънчево и горещо време, а само след два дни Западна България се удави от дъждове. И не само в четвъртък! Почти целия юли е с циклонично поле, или най-малкото със същото завихряне на изобарите. Спътниковите изображения също потвърждават, че приближава над страната силно неустойчива въздушна маса. Трябва да си пълен идиот, за да не го проумееш това! Жалко за щетите на бедните балкански хорица!

Като я чета тази "прогноза" имам чувството, че я е писало някое извънземно или някой слепец, макар че и на слепите стана ясно, че тази година досега лято не е имало. Само на пристрастния синоптик му се иска. Не знам колко селища още трябва да удави, за да го проумеете най-после !

а ма тои не е синоптик само си мисли че е такав

be ko stana s aktualnite temperaturi po gradove ot 2-3 dena ne sa aktualizirani

Очаквам наднормена есен в темперетурно отношения ,студена зима и после следващото лято ще е много горещо ,ама да видим.

Хващам се на бас, че до края на лятото в София ще стане 39 градуса, макар и за един ден! С една уговорка: само при фьонова обстановка.

"Ще издадем малка тайна: световните метеоцентрали единодушно очакват поредна доста мека зима."-това изречение малко ме подразни,почакайте,има още цели 4 месеца до началото на зимата.

Поредните млоумни твърдения и желания на болния прогнозист.

Тъкмо наобратното предвиждат световните метеоцентрали с засилващ се Ел Ниньо за Европа, доста по-студена и снежна зима.....а топлата зима явно се иска на пишещия тази прогноза, то е ясно!! А лятото дотук си е с нормални температури, даже за доста от дните и под норми.....

Мека зима ама няма да е мека,зимата ще си доста сурова както е нормално за нашия климат.Ако 20 градуса ми харесва през януари значи проблема трябва да го има във вас. Снежни бури и вихрушки

иска ни се или не тенденцията е показателна и тя не е за снежни бури и вихрушки не и за нашата страна! link