По-хладно в събота, нова ”февруарска жега” от неделя

С преминаването на пореден атмосферен фронт над страната в петък срещу събота, за кратко температурите ще се понижат с няколко градуса.

Обратно в новината

Коментари - По-хладно в събота, нова ”февруарска жега” от неделя | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шантаво, много шантаво време! Искам дъждове, да измият тази мръсна София ,да напоят тази жадна земя, да се махне прахоляка от улиците, да има влага за дърветата и тревата ! Искам нормално време!!Къде е и ще се върне ли ???

Зимата се завръща след седмица!!Е явно с 2-3 дена съм пообъркал точната дата на застудяването,но то вече е сигурно след 20.02.Нека повали още хубав сняг,че трябва много още от бялото :)

каква зима те гони бе човек захлаждане ще е в периода 23-25, ще е около 9-10 градуса в северна и около 13-4 в южна Бъглария. От 27 пак става около и над 15 градуса.

Искам да попитам автора какво мисли за предстоящото застудяване и има ли шанс да се размине или чакаме студове пак?

Предстоящото захлаждане към събота, ще е много силно казано "захлаждане" в Северна България ще падне около 8-10 градуса, в южна пак ще около 15. Няма зима свърши се, за щастие.

надеждата крепяла човека,така че надявай се и вярвай. :))

Не бързайте да отписвате зимата като свършила, преди да сте чули и видели предстоящото!

както каза Емо Чулаков сняг ще вали през тази година, но ще е декември. В моя град вече има разцъфтели се дървета до 20 овошките ще цъфнат и бавно и славно поемаме курс към лятото

Напълно съм съгласен с теб, Зимоманов! Пълно фиаско на зима 2013/2014-та. Преди това ми беше любим сезон, но с всяка изминала година все повече се разочаровам. Изчезва като сезон-това е! Няма какво да се заблуждаваме. Изобщо не ме интересува Североизтока и Добруджа. Нека ги вее, нека да ги брули лютия северняк. Преспи по два метра, поледици-леле мале! Безинтересна провинция. Друго си е Рила, Родопи, Стара планина. От 1-ви февруари до момента, на връх Мусала е ''паднал'' 0,9 /нула цяло и девет/ милиметра валеж! Това е трагедията господа! Не двуметровите преспи в Разград или Силистра, а липсата на сняг по планините!

Да поздравим Зимата с шоуто в края и !

айде зимоманите да хващат куфарите и към Сибир или Чукотка. До края на месеца ще е между 10 и 15 градуса най-често, а след това идва ред и на март и вече ще чакаме и температури към 24-25 градуса

да го гледаш само ,знаеш кое ;)

24,25 градуса ще е юли и август и то през деня.вечер 6 , 7 градуса. :)))

Лято 2014

лятото слънчево и горещо, както си е реда на нещата и от май до октомври ще става за плаж.

Тази зима никаква я нямаше.Всичко до края на февруари ще цъфне и завърже.

но на север от стара планина си беше истински сибир-в град Дулово където за нещастие ме хванаха навяванията една от сутрините отваряйки вратата имаше втора снежна врата и темп.беше -17

Така е в Дулово, така е! Както в Свищов!

Ти да знаеш, как е на Летните олимпийски игри в Сочи!!!!

Хубаво е, че ще превали дъжд, но няма ли да е по добре, ако е значителен? По този начин ще се напоява почвата, която и без това не е напоена достатъчно от фалшивия сняг, който се стопи навсякъде в ниското... Сега му е времето за силен дъждец (за това се молим вече, като няма сняг) и да напои земята толкова, че да няма нужда от вода поне месец... Това е най-скучната зима: не вали сняг, ама няма и дъжд!!!

спокойно,лятото ще свърши работата с постоянни дъждове. ще бъде прекрасно за риболов и спане. :)))

Добре е да вали дъжд и той ще вали. За това е пролетта, да валят дъждове и майката земя да роди новия живот!Да живее пролетта!

Гледай само да не откараш с дъждове до октомври.