Януари продължава със сухо и топло време с мартенски температури

По-значително понижение на температурите е възможно в края на десетдневието

Обратно в новината

Коментари - Януари продължава със сухо и топло време с мартенски температури | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех Путин Путин ..каква я мислеше а тя каква стана ??? В Европа чакахте да умираме от студ без болшевишката газ а то сега и хранилищата пълни догоре а танкерите няма къде да разтоварват. Сега и цената на газта е по ниска от тази на която купувахме "православна" газ миналата година по това време Сбогом ..дано си щастлива , никога вече със теб

Искам само да питам рускоезичните хорица още ли си мислят, че няма климатични промени а?!?!!? Още ли Грета им се вижда луда, а?! Ами явно не сте прави както винаги и Грета наистина е детето, което ще спаси света! А вие си яжте месото и си пийте млякото, нали без тях не можете! Приятен ден!

В Европа вече няма да има никога зими със сняг, защото това е за Сибир! Ние тука не сме Сибир по дяволите, даже България вече не е част от СССР! Забрави ли?

Такива като теб, които виждате света в два цвята СТЕ НАЙ_ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НА ТАЗИ ПЛАНЕТА!

За кога се отлага умирането от глад и студ, дето ни го обещаваха руските тролчета за нова година?

Аман от хора, непознаващи историята, и мислещи едноходово... Станала някаква аномалия и "ужас, ще се мре"...

Ъхъ... И Ню Йорк не е Сибир, или бъркам?

Глобалното затопляне се проявява в най-чист вид! Това не е толкова изненадващо! Изненадващо ще е какво ще стане напролет, когато трябва да има топене на снеговете по планините, за да има вода! Е тогава ще се изненадаме едно хубаво как и защо няма вода!

Ако не си разбрал в нормалните държави водата идва от чешмите!

докато в ню йорк се появи глобалното застудяване

Слава на майка ти, най-дъртата курва в окопите на Украйна, обслужваща по 50 украински войници и офицери на нощ! Ура!

И кво са виновни рускоезоичните за КАМЪНИТЕ НА ГЛАДА. Дето се откриха в пресъхналите корита на реките това лято. Най- стария от тях е датиран от 1411 година. Ква промишленост и замърсяване е имало тогава? Това ' Дебел сняг, дебел комат" дали не е от 1616 година. Когато на камък в реката е написано "Ако ме четете. ПЛАЧЕТЕ.. И сега сами си прочете как Германия бие рекорда си от 2006 година по бълване на парникови газове и замърсяване на атмосферата със серния колумбийски кюмюр.

От всичкото това пролетно време над Европа, най-радващото е предстоящият инфаркт на едно гнусно кремълско джудже, което разчиташе континентът да замръзне тая зима, и да му пада на колене за малко газ :) :) :) Духайте, монголски копелета уродливи, пак ще се свиете с 30% територия като при Горби, да е вечна паметта му!

Вегетарианците са новите комунисти на планетата. Искат да налагат със сила на хората какво да я ядат. В името на спасяването на планетата. Само че хората си купувут храната със собствени пари и сами решават как да си я приготвят - не опират до заповедите на просветени вегетарианци.

путкин не харесва това

Климатични промени си има. Въпросът в психолевите искат да си мислим че хората са фо предизвикали. Ами няма как хората да са променили климата на цялата планета.

въпрос на време е китайя да си вземе сибир до антарктика като водяха колко е скапана руската армия и как мунициите и ракетите свършиха за да превземат едни 40 км навътре в съседна държава за почти 1 година мухахахаха

Бае ти Ганя впечатлява с изискани европейски обноски :)

количествените натрупвания водят до качествени изменения. На простобългарски - капка по капка, вир става. Забавата ще настъпи, когато експоненциалните авто-изменения станат по-големи от предизвиканите от човека. Тогава ще ни остане само да хрупаме пуканки.

напротив - харесва му и то много! колкото по-топло става, толкова по-добре за русийката.

не е така. Амазонка е най-пълноводната река на земята и ти гарантирам, че нейната вода не идва от пролетно топене на снеговете.

аман от "спасители"... никой човек индивидуално не може да спаси планетата от каквото и да било. Мисля, че цитираната госпожица вече го е разбрала. Може да я питаш.

Кошмарна новина за путиноидите. Европа няма да замръзне.

онова беше за Красноярск, не за Европа.

тя и без това нямаше да замръзне ама сега путкинофилите ще викат че е заради времето

Радвайте се на "новотото нормално" и така. Харесва ми глобалното затопляне!

И двете уродливи държави имат атомно оръжие. Не, че е лошо Китай да им го начу... на орките, ама след това не е ясно дали няма да стане по-зле. Просто от комунисти добро няма.

Ама Кристиан Линднер май е по-сведущ от тук викащите УРА.. Дето смятат, че нефто и газодобива е оранжерийка в заднио им двор. И могът да си сберат във всеки момент три щайги краставици повече щото ша са търсят на пазара.. Може би щото Коноко Филипс от САЩ се зае да спасява Германията с газ от Катар. Ама от 2026-та госдина нататък. С некакви си 3% от годишното сегашно потребление. И по 15 годишен договор, макар, че ЕС от април 2021-ва година бе забранила дългосрочните договори.. https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/christian-lindner-fuer-2023-rechnen-wir-mit-7prozent-inflation-82397190.bild.html So wird 2023 für Ihr Geld und Ihre Steuern Der Finanzminister über die Inflation in Deutschland, höhere Steuern und Selbstüberschätzung С гугъл превод - Ето как ще изглежда 2023 г. за вашите пари и данъци Финансовият министър за инфлацията в Германия, по-високите данъци и прекомерната самоувереност..

януари това януари онова и накрая kор за путkин

Няма глобално затопляне.Моя вожд Путя така каза

Температурите падат И Аврора отново ще гръмне

Нали и ти и подобните на тебе ще си заминете съвсем скоро в прекрасна русия:)

- застудяване. хе-хе

Заради войната в Укрия въздухът се затопля от бомбите и насам минава топъл фронт. Така ще е до пролетта, а лятото много високи температури. Това ще продължи докато на руснците не им свършат чиповете от пералните.

Малко ги бъркаш двете неща - засушаването в Централна и Западна Европа и напъните на путьо да "замрази" европейците, така че да е единствения който раздава топло на тия дето му залижат за... Е, не му се получи, явно и природата не е на негова страна...

По време на нацистка германия най-много украинки е имало за обслужване на немската армия. Има и документален филм. По 150 войници на ден са се падали на една украинка. От дюшеците се е цедела сперма. Затова има толкова много нацисти в Украйна.

Де ги сега ганювците, които питат къде било глобалното затопляне като стане студено през зимата?

Нали щяхте да заминавате доброволци в Украйна да колите руснаци?

Това не е добре , ако няма сняг в планините няма да има вода в реките и язовирите.

колко години поред трябва да минат, за да разбереш, че годишните времена по нашите ширини се изместиха с 2 месеца

И това как противоречи на каквото казвам, ганювче?!

Не харчим толкова за ток, парите попривършиха около празниците, затова, както ви завеща покойният Пеле, отдайте се на любов кой където свърне, не чакайте, че от другата седмица ще прокапе и ще ви замръзнат задниците. А и има да наваксвате, че нещо гоним петия милион в обратна прогресия, демек регресия. Говоря на българите - те другите така и така не са се спирали, тяхната...