Времето до края на месеца

Времето остава меко до началото на следващата седмица. Впоследствие моделите чертаят плавно понижение на температурите, но оставайки над обичайните, поне в рамките на следващата седмица.

Обратно в новината

Коментари - Времето до края на месеца | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към "Знаещ" - тези циклони, за да стигнат до отсрещния бряг на Черно море, половината трябва да минат през България. Въпрос към Иво Некитов: Да предположим, че когато се настани студеният въздух над Северна Украйна, от Тунис през Северна Гърция към Черно море премине активен средиземноморски циклон - той няма ли да "засмуче" от СИ студ и да се активизира?

Ето защо от месеци не е валяло и няма зима: link Просто руснаците са привлекли всички снежни циклони в района на Сочи, където на 7.02 ще бъде открита ски олимпиадата ! Дали е съвпадение, че всички циклони се насочват право натам точно сега и заобикалят страната ни ? Просто сняг не очаквайте преди 7 февруари, а за виновник смятайте Путин и братушките ! Те манипулират климата, за да има сняг за олимпиадата.

Понеже виждам, че линкът ми не е активен, сайтът е на руските метеоролози Гисметео ( gismeteo.ru)

Намеса има, но не е руска, а американска. И не е вярно, че привличат циклони в Сочи. Напротив - американците и техният ХААРП нарочно направиха зимата в цяла Европа такава и сега в Сочи изобщо няма грам сняг, добре че има оръдия иначе каква олимпиада щеше да има. Вдругиден ще вали умерен дъжд там при +12, а след това до +15 ще имат...добезкрай. Истината е една и това е, че от 2005 година насам времето е непрекъснато сухо и топло за сезона, без значение какво говорят някои студомани, и всичко това е дело на оная "машинка" с микровълните в Аляска.

Хм, американците значи са баси мазохостите - явно ХААРП е виновен за космическият студ именно в САЩ. Дали разумен човек ще си причини щети за няколко милиарда, а? По-голяма глупост ( ХААРП ) не бях чувал през живота си. Казахте, че ХААРП бил виновен за земетресението в Перник миналата година. А какво ще кажете за Кресненското такова с магнитуд 8 по рихтер - найпсилното в Европа. И то ли е причинено от ХААРП. С малкото уочнение, че Кресненското земетресение е било преди 100 години. Бах тези американци - от 100 години имат ХААРП.

Долу ЧЕЗ, НЕК, ИВИЕМ, топлофикация, газификация, Декевър, Ноевър, Октовър и секаква такава пасмина .... да живее глобалното затопляне !!!

Подробна информация и анализ - благодаря!

Бисмарк (или Киро) не казва какво ще е времето до края на месеца, а какво е текущото състояние на времето в цяла Европа и споменава за валежите?, по-скоро росене, в Петрич-Санданско и бъдещата "снежна" "покривка" по планините над 2000 метра, която всъщност няма да е по-различна на вид от сутрешна слана. Аз обаче мога да кажа какво ще е времето до месеца, без изобщо да имам подходящите умения на метеоролог - сухо, 10+ над нормата (а не 1-4, както се твърди (не може всеки ден да е 15 градуса и накрая при обичайна температура 3 градуса аномалията да е 4 (3+4 прави 7, а не 15), ама иди им говори на студоманите, дето правят месечните обобщения.....))

Шматка :)

Толкова можеш да кажеш, нали? (rofl)

Сезоните направо се объркаха.През последните няколко дни виждам,че пъпките на някои дървета са започнали бързо да се уголемяват.Освен това в градината ни вече цъфнаха и кокичета,нищо чудно и лалетата да цъфнат.Ако до края на януари времето не се промени със сигурност много от овощните дървета ще започнат да цъфтят.