Юли ще бъде сух и горещ, но без рекордни жеги

Влажната първа половина на миналогодишното лято няма да се повтори: според японската и китайска климатични централи ни очаква усилваща се суша и горещини

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди две седмици и по вече бяха казали че на балканите и нашата страна лятото ще бъде дъждовно а сега пък други казват различно питам аз едните на къде гледат от другите и защо е така?

Наблюдавам тенденция началото на лятото да е по-сухо и горещо на север (трайни антициклони), а при нас на Балканите доста повече влага(локални циклонални явления и чести Средиземноморски циклони). Но дори и след началото на трайно засушливия за нашия регион период (края на юли - края на септември) екстремните температури са рядкост, за разлика от преди.

Не го разбирам. Има си Европейски център за прогнози. Плащаме там дори и някакъв (макар и символичен) членски внос и въпреки това следим японски, китайски и американски центрове.

вече не ви вярвам на прогнозите. тия модели ,които се правеха едно време трябва да се корегират

Идеал ПетроФФ

До филолог. Мерси диктатор, че ни каза. Но днес времето ви, ни отмина, а днес е време на добре живуркащи в бг, без Образование, без да ги интересува кой е Левски, Ботев, Смирненски, а парата на първо място. А в кого е днес парата, бокер, в строителите на запад, а в бг са им женичките и в социала за парички, нищо че си лягат с мъжленцата, но без брак.. Днес да си кума лиса хитруша, колко еродиран... Си и хвърлиха табелите, честни, скромни. Днес да си татъв е лошо, защото повечето са тарикат и ако им се съпрогивиш, събират се и иди се оправяй с простите бг и малцинства, дипломи и твоята купена ли е, щото..

ко речи?

такива дъждове и наводнения какъв да бъде? Той Дядо Боже да не е с безкраен резервоар?